Stiri mondene

Actrița Viorica Vodă, noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022: „Am fost întâmpinată cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie”

Viorica Vodă, noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022
Viorica Vodă [Sursa foto: Captură YouTube]
Viorica Vodă susține că colegii de breaslă au întâmpinat-o cu reacții ironice, după ce a vorbit despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria filmului, dar și a teatrului.

În urmă cu câteva zile, Viorica Vodă a făcut o mărturisire neașteptată pe scena Premiilor Gopo 2022. Actrița a vorbit despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria filmului, dar și a teatrului. Totul s-a întâmplat, după ce a jucat în pelicula „Filantropica”. Așa cum era de așteptat, mărturiile spuse de actriță au stârnit un val de reacții. În cadrul unui interviu oferit recent publicației europaliberă.ro, Viorica Vodă a mărturisit că s-a „lovit' de mult sarcasm, ironii și ipocrizie.

În timp ce publicul din social media a susținut-o, vedeta declară că nu are așteptări de la colegii de breaslă. De asemenea, conform spuselor ei, un coleg de breaslă i-ar fi adresat un mesaj neașteptat.

Actrița Viorica Vodă, noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022
Viorica Vodă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dana Rogoz, despre dezvăluirile actriței Viorica Vodă de la premiile Gopo 2022: „A vorbit în numele foarte multor femei, nu doar din industrie”

„N-am avut așteptări de la breaslă, totuși mi-a fost greu în seara aia. Am fost întâmpinată cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie. Un coleg a trecut pe lângă mine și mi-a șoptit „Da, măi, și cine te-a mai violat?'.  Lumea teatrului și a cinematografiei cunoaște fenomenul semnalat de mine, dar multora li se pare normal. Am fost trimisă să mă fac bibliotecară sau să pun murături, dacă nu îmi place”,  a susținut Viorica Vodă.

Actrița Viorica Vodă, noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022
Viorica Vodă[Sursa foto: Facebook]

Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022

După ce a susținut discursul pe scena Premiilor Gopo 2022, Viorica Vodă  a plecat imediat acasă și a plâns în hohote. Actrița de 45 de ani și-a dat seama că, în sfârșit, reușișe, după mulți ani, să se descarce și să dezvăluie adevărul în fața tuturor, să vorbească despre umilințele nejustificate trăite.

Actrița Viorica Vodă, noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo 2022
Viorica Vodă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tudor Chirilă, reacție după ce actrița Viorica Vodă a mărturisit că a fost hărțuită sexual: „Profesorii de actorie care fac avansuri studentelor”

„La 45 de ani mă uit înapoi și mă gândesc că familia, copiii, liniștea casei sunt valorile pentru care merită să dai totul. Și să rămâi integru. Când am vorbit despre experiența mea traumatică pe scena Galei Gopo, scopul nu a fost să dau cu parul, ci să semnalez fenomenul. Nu știu cât a înțeles fiica mea, studentă la arhitectură, dar și ea se miră uneori cât de ușor se lasă fetele atrase în compromis pentru un examen, pentru o notă. N-aș vrea să îi facă și ei viața un calvar vreun profesor, sau mai târziu vreun șef. De asta am vorbit', a mai mărturisit actrița”, a mai adăugat Viorica Vodă.

Momentul Vioricăi Vodă de la Premiile Gopo( 4:40:55)