Stiri mondene

Actorul Victor Rebengiuc a fost bolnav de coronavirus și a învins boala: „Asta este boala, un pericol”

Victor Rebengiuc
Victor Rebengiuc a vorbit despre experiența prin care a trecut după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Actorul Victor Rebenciuc a fost infectat cu coronavirus și a declarat că nu a trecut ușor prin boală. Actorul în vârstă de 87 de ani nu a avut nevoie de internare, dar două săptămâni a stat în autoizolare la domiciliu și a urmat tratamentul prescris.

Victor Rebenciuc spune că a respectat toate măsurile de siguranță impuse de Guvern, dar cu toate acestea a cotractat virusul.

Victor Rebengiuc

„Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port și nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obișnuit. Port masca și respect măsurile de securitate care s-au luat. Și cu toate acestea, am fost și eu infectat și am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu știu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puțin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!”, a povestit Victor Rebengiuc.

Victor Rebenciuc a mai declarat la Digi 24 și ce a învățat în urma experienței trăite în pandemie.

„Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, să mă sui în troleibuze aglomerate și-n metrouri. Asta m-a învățat”, a spus râzând Victor Rebengiuc. „Bine, dar eu știam asta dinainte. Dar nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta, nu-mi dau seama”, a adăugat actorul.