Stiri

Actorul Jack Nicholson nu vrea să își cunoască fiica! De ce mama ei i-a interzis să-i pronunțe numele celebrului actor și de ce niciodată nu au putut avea o relație tată-fiică

Jack Nicholson
Actorul Jack Nicholson nu vrea să își cunoască fiica nelegitimă  [Sursa foto: Instagram ]
Motivul pentru care Jack Niholson nu are o relație apropiată cu fiica lui.

Jack Nicholson și fiica lui nelegitimă, Tessa Gourin, nu au reușit să aibă o relație apropiată. Tânăra în vârstă de 28 de ani a vorbit deschis despre greutățile prin care trece din cauza faptului că nu a avut niciodată o relație apropiată cu tatăl ei. Fiica lui Jack Nicholson a spus că tatăl ei „nu este interesat” să formeze o relație cu ea.

Tessa Gourin, în vârstă de 28 de ani în 1994, după ce actorul în vârstă de 85 de ani și mama ei, Janine, ar fi avut o scurtă aventură.Cu

toate acestea, nu au avut niciodată o legătură, iar actorul nu a menționat-o niciodată pe Tessa în mod public, potrivit Metro.uk.

Tessa a fost învățată să nu spună că e fiica lui Jack Nicholson

Tessa a crescut în Manhattan, New York, împreună cu mama ei, care era chelneriță. Se crede că tată ei a plătit pentru educația ei privată. Într-un interviu pentru The Daily Beast, tânăra de 28 de ani a mărturisit că mama ei i-a spus încă de mică să nu spun nimănui cine este, de fapt, tatăl ei.

„De la o vârstă foarte fragedă, mama mi-a spus să nu spun nimănui că am acest tată celebru. Știam că este puternic și bogat la nivelul lui Daddy Warbucks, așa că mi-am echivalat viața cu cea a lui Orfan Annie”, a declarat Tessa Gourin.

Jack Nicholson
Tessa Gourin, fiica nelegimită a actorului Jack Nicholson[Sursa foto: Instagram ]

Tessa a mărturisit că nu îl cunoaște așa bine pe tatăl ei și nici nu a avut ocazia.

Mama ei a vrut să fie aproape de el, însă Jack Nicholson „a spus că nu este interesat”. Între timp, fiica nelegitimă a actorului și-a format propria părere despre actor.

„Este o persoană complicată și cred că mama mea se luptă cu propriii demoni și, prin combinarea celor doi, eu am fost pur și simplu daună colaterală”, a recunoscut ea.

De asemenea, Tessa a scris recent într-un eseu pentru Newsweek că a fost dificil să-i vadă pe ceilalți copii ai tatălui ei atingând faima și succesul în actorie, domeniu în care și ea își dorește să reușească.

„Am stat pe margine și am privit frustrată cum alți copii celebri își asigurau rolurile fără probleme sau au fost semnați cu agenții uriașe.Mai recent, am devenit și mai frustrată de ceea ce cred că este o oportunitate ratată pentru acești așa-numiți „bebeluși nepotiști” de a-și deține poziția și de a o îmbrățișa în loc să se plângă de asta”, a mai spus tânăra de 28 de ani.

În ciuda faptului că nu a menționat-o public pe Tessa, Jack Nicholson care acum este rar văzut la evenimente, vorbește des despre dragostea lui pentru ceilalți copii ai săi. El mai are cinci copii, cu femei diferite.