Stiri mondene

Actorul Gheorghe Visu, internat de urgență la Matei Balș

Gheorghe Visu
Gheorghe Visu a anunțat în această seară că este internat la Matei Balș și este conectat la oxigen.

Actorul în vârstă de 69 de ani a scris pe rețelele de socializare că este internat în spital, dar nu a dat niciun detaliu cu privire la starea sa de sănătate. 

„Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris Gheorghe Visu pe rețelele de socializare.

Gheorghe Visu

Gheorghe Visu este unul dintre cei mai discreți actori din Generația de Aur, motiv pentru care nici măcar prietenii apropiați nu cunosc motivul pentru care actorul a ajuns la spital. 

Carmen Tănase, primele declarații despre starea de sănătate a bunului ei prieten, Gheorghe Visu

Contactată pentru a da mai multe detalii despre motivul pentru care Gheorghe Visu a ajuns pe mâna medicilor, Carmen Tănase a spus că nu știe foarte multe. 

Gheorghe Visu și Carmen Tănase

„Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.

Între Carmen Tănase și Gheorghe Visu s-a legat o relație aparte pe platourile de filmare. Cei doi sunt celebri pentru rolurile pe care le-au avut în telenovela „Inimă de țigan”. 

„Între noi s-a sudat o amiciţie rară. Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, declara actorul despre relația lui cu actrița.