Regulamente

Act aditional nr. 1 la Regulamentul oficial al Concursului "Forever Hit"

Prezentul act aditional modifica Regulamentul Concurs “FOREVER HIT”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL

1.1.    Organizatorul este Dogan Media International SA, cu sediul in Bucuresti, B-dul Marasti nr. 65-67, Romexpo – Intrarea D, Pavilion T, sectorul 1, Cod Postal: 011465, Bucuresti, Romania, CUI 18684823, J 40/8139/2006, detinatorul postului Radio Impuls, (“Organizatorul”) iar concursul (“Concursul”) este organizat in cadrul emisiunii “Bara la Bara”(“Emisiunile”).

1.2.    Concursul se va derula conform prezentului regulament (“Regulamentul”) si instructiunilor oferite in cadrul Emisiunilor, acestea fiind obligatorii pentru toti participantii.

1.3.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, iar ascultatorii Radio Impuls, in scopul participarii in Concurs, au obligatia de a verifica varianta actualizata a Regulamentului, cel putin la data participarii lor in Concurs.

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

2.1.    Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

3.1.    Concursul se desfasoara in perioada 27.08.2021 – 10.09.2021, in fiecare zi de luni pana vineri, (“Perioada Concursului”) durata exacta fiind cea decisa de Organizator, acesta avand dreptul oricand sa o modifice.

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1.    Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii Perioadei Concursului.

4.2.    Nu pot participa la Concurs angajatii si/sau colaboratorii Organizatorului, ai societatilor afiliate sau implicate in organizarea Concursului, precum si sotii/sotiile, rudele si afinii acestora pana la gradul al IV-lea inclusiv.

4.3.    Participarea la Concurs atrage acceptarea neconditionata si fara rezerve a prezentului Regulament, toate datele furnizate de participanti urmand a fi considerate reale, corecte si complete.

4.4.    In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati.

4.5.    Participarea la Concurs implica acceptarea neconditionata a participantilor ca numele, copia actului de identitate si orice alte date cu caracter personal rezonabil necesare participarii in Concurs respectiv oferirii Premiilor sa fie prelucrate de catre Organizator in aceste scopuri.

 

SECTIUNEA 5. PREMII

5.1.    Premiile acordate constau in invitatii duble la Festivalul “Forever Hit” categoria 1 – 399 lei/invitatie categoria 1.  Castigatorii concursului Festivalul “Forever Hit” nu pot solicita plata ramburs a premiilor de la Organizator sau de la S.C. DISKOTEKA FESTIVAL S.R.L.

5.2.    Valoarea totala a Premiilor este de 8.778 lei.

5.3.    Organizatorul va acorda, in principiu, 1 invitatie dubla/ in fiecare zi in perioada concursului, premii oferite in cadrul programului de radio “Bara la Bara”

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI

6.1. Asculta in fiecare zi, in perioada concursului, “Bara la Bara” la Radio Impuls si cand Mihai Hinda da “start concurs” fii primul care suna la 0799.111.005 si spune “Ascult Radio Impuls!”. Daca ai cont de Instagram, asigura-te ca dai follow sau urmaresti deja si pagina de Instagram @radioimpulsromania https://www.instagram.com/radioimpulsromania/?hl=ro si te poti pregati de distractie!

 

6.2.Un participant poate castiga o singura data Premiul in cadrul acestui Concurs. Daca se constata ca un participant declarat anterior castigator a mai participat si a fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. De asemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.

 

6.6.    Premiile necastigate pot fi reportate, Organizatorul urmand a decide felul in care acestea vor fi oferite, fie in editii ulterioare ale Emisiunii, fie in ultima zi de Concurs, ascultatorii urmand a fi anuntati in legatura cu acestea.

 

 

SECTIUNEA 7. INMANAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

7.1. Pentru a intra in posesia Premiului, castigatorul trebuie sa trimita Organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat castigator, la adresa de email [email protected], o copie a actului de identitate si datele cerute de reprezentantii Organizatorului, si/sau orice alte date indicate ca necesare de Organizator.

7.2.    Castigatorul este sunat intr-un termen de 2 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).

7.3.    Premiile vor fi facute disponibile de Organizator castigatorilor in termen de maximum 3 zile de la primirea informatiilor necesare oferirii acestora.

7.4. Refuzul unui participant castigator de a beneficia de Premiu in conditiile propuse de Organizator conduce in mod automat la pierderea acestuia.

 

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE

8.1.    Daca va fi cazul, Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legislatia fiscala, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a participantului validat ca si castigator.

8.2.    Orice alte obligatii in legatura cu participarea la Concurs sau intrarea in posesesia Premiilor (ca de exemplu: cheltuieli legate de participarea la Concurs) revin in exclusivitate participantilor validati ca si castigatori. Prin participare la Concurs, participantii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat premiilor din prezenta Campanie.

 

SECTIUNEA 9. LIMITAREA RASPUNDERII

9.1.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme tehnice in legatura cu inscrierea in cadrul Concursului, oricare ar fi cauza acestor probleme, incluzand dar nelimitandu-se la probleme cauzate de furnizorul de telefonie mobila.

 

SECTIUNEA 10. DATE CU CARACTER PERSONAL

10.1   Prin urmarea pasilor prevazuti de prezentul Regulament pentru participarea in Concurs, participantii isi expirma acordul pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal in scopul organizarii Concursului.

10.2   Organizatorul prelucreaza date cu caracter personal in scopul desfasurarii Concursului. Pentru politica generala de prelucrare a datelor cu caracter personal a Organizatorului, va rugam consultati sectiunea dedicata de pe siteul kanald.ro sau radioimpuls.ro.