Stiri

A luat 2700 de dolari pe minut! Cu cati bani a plecat acasa prezentatorul Globurilor de Aur 2023

prezentatorul Globurilor de Aur 2023
Iată cu câți bani a plecat acasă prezentatorul Globurilor de Aur 2023 [Sursa foto: Captura Video, Instagram ]
Iată cu câți bani a plecat acasă prezentatorul Globurilor de Aur 2023, Jerrod Carmichael.

Actorul american de comedie Jerrod Carmichael a prezentat gala de decernare a Globurilor de Aur 2023, care a avut loc pe data de 10 ianuarie. Cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur a onorat cel mai bun film și televiziune americană din 2022, așa cum a fost ales de Asociația Presei Străine de la Hollywood. Unele dintre cele mai mari nume din industria filmului au fost prezente la eveniment.

Citește și: Selena Gomez, apariție de excepție la Globurile de aur! Vedeta a atras toate privirile pe covorul roșu alături de sora mai mică

Jerrod Carmichael este un actor, scriitor și realizator de film celebru, iar una dintre cele mai mari reușite este prezentarea Globurilor de Aur 2023. El a fost prima gazdă de culoare din istoria de 79 de ani a Asociației de Presă din Hollywood Foreign.

„Suntem atât de încântați că Jerrod Carmichael găzduiește cea de-a 80-a ediție istorică a premiilor Globul de Aur”, a declarat președintele HFPA, Helen Hoehne, potrivit Variety.

prezentatorul Globurilor de Aur 2023
Jerrod Carmichael, prezentatorul Globurilor de Aur 2023[Sursa foto: Captura Video]

„Talentele sale de comedie au distrat și încântat publicul, oferind în același timp momente care provoacă gânduri care sunt atât de importante în vremurile pe care le trăim. Jerrod este genul special de talent pe care acest spectacol îl cere pentru a începe sezonul premiilor”, a mai spus Helen Hoehne.

Cât a fost plătit prezentatorul Globurilor de Aur 2023

Jerrod a fost gazda a celei de-a 80-a ediții anuale a premiilor Globul de Aur, marți, 10 ianuarie. Actorul Jerrod Carmichael, recompensat în septembrie cu un premiu Emmy pentru spectacolul său "Jerrod Carmichael: Rothaniel", a călcat pe urmele unor artiști de mare renume care au prezentat în trecut gala Globurilor de Aur, precum Tina Fey, Amy Poehler, Rickey Gervais, Seth Meyers şi Jimmy Fallon, potrivit Agerpres.

În timpul monologului său de deschidere la Globurile de Aur din 2023, Jerrod Carmichael a dezvăluit că a fost plătit cu 500.000 de dolari pentru găzduirea spectacolului de premiere.

Carmichael este renumit pentru „The Carmichael Show”, care a rulat timp de trei sezoane, precum și pentru comedia lui stand-up. Cea mai recentă lansare a sa pe HBO, „Rothaniel”, a fost extrem de apreciată de fani. Valoarea netă exactă a actorului nu a fost însă confirmată, deși mai multe surse au estimat că are o avere de aproximativ 2,5 milioane de dolari.