Stiri

A apărut primul teaser pentru ”John Wick 4!” Keanu Reeves, în rolul principal: „O să-i omor pe toți”

A apărut primul teaser pentru ”John Wick 4”. Keanu Reeves, în rolul principal: „O să-i omor pe toți”
”John Wick 4” [Sursa foto: Instagram]
Keanu Reeves revine pe marile ecrane în rolul lui John Wick, iar noul teaser dezvăluie câteva dintre surprizele pe care le-au pregătit producătorii.

”John Wick 4” va fi cel mai lung film al francizei, iar rolul principal este interpretat de Keanu Reeves. Fanii au așteptat mult timp pentru continuarea poveștii după lansarea lui ”John Wick: Chapter 3- Parabellum în 2019”, însă regizorii primit că așteptarea va merita din plin. După ce s-a încheiat Super Bowl, Lionsgate a lansat cel mai recent teaser, iar filmul se va lansa oficial în cinematografe pe data de 24 martie.

Dacă nu ați urmărit deja teaser-ul, îi puteți da play aici. 

Citește și: Cine ar fi, de fapt, actrița care seamănă izbitor de mult cu Cansu Dere în filmarea virală! Cei mai înfocați fani susțin că este vorba despre Oyku Karayel

A apărut primul teaser pentru ”John Wick 4”. Keanu Reeves, în rolul principal: „O să-i omor pe toți”
Keanu Reeves[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când apare filmul Matrix 4 în cinematografe. Lansarea a întârziat un an

A apărut primul teaser pentru John Wick 4”. Dă-i play aici!

Fanii se pot bucura, deoarece Keanu Reeves  va relua rolul pricipal, Ian McShane se întoarce ca Winston, iar Lance Reddick îl va interpreta pe Charon. Lor li se vor alătura și Bill Skarsgård, care îl interpretează pe Marquis de Gramont, un membru al High Table a cărui poziție este contestată de John Wick, The Tracker(Shamier Anderson), The Bowery King(Laurence Fishburne) și The Harbinger(Clancy Brown).

Cu prețul pus pe capul lui în continuă creștere, legendarul asasin John Wick duce o luptă la nivel global, împotriva High Table, în căutarea celor mai puternici jucători din lumea interlopă, de la New York la Paris și până la Japonia și Berlin”,  au anunțat producătorii, în timp ce alte detalii au fost ținute secrete.

Regizorul Chad Stahelski a mai dezvăluit că sunt „periculos de aproape” de a termina post-producția filmului. El a adăugat: „Filmul este în esență gata. Probabil că mai sunt câteva săptămâni de ajustare generală, apoi blocăm imaginea și mai rămân sunetul, muzica și efectele.”

În noul trailer, John Wick s-a întors în costumul său emblematic, și se pregătește pentru o nouă rundă de acțiune. Teaser-ul pentru ”John Wick 4” promite multe focuri de armă, lupte cu sabia și urmăriri cu mașini. O altă rundă de răufăcători vor încasa glonțul din mâinile lui John Wick în pelicula cunoscută pentru cascadorii geniale, pe care le interpreteze însuși Keanu Reeves. 

Filmele cu John Wick sunt considerate pe scară largă printre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile, iar regizorul Chad Stahelski a spus că pentru noul proiect a ridicat foarte mult ștacheta. Filmările au avut loc în Berlin, Paris, New York City și Japonia.