Stiri

8 iunie 2022: Ziua Celui Mai Bun Prieten!

Ziua Celui Mai Bun Prieten!
Ziua Celui Mai Bun Prieten!
8 iunie 2022: Indiferent dacă sunt aproape sau departe, vechi sau noi, cei mai buni prieteni ne fac viața mai frumoasă.

În 8 iunie, Ziua celor mai buni prieteni, este timpul să le spunem cât de mult le apreciem compania. Prietenii te ajută să faci față unor traume, cum ar fi divorțul, bolile grave, pierderea locului de muncă sau moartea unei persoane dragi. De asemenea, vă încurajează să schimbați sau să evitați obiceiurile nesănătoase ale stilului de viață, cum ar fi consumul excesiv de alcool sau lipsa exercițiilor fizice. Astăzi este ziua în care să ne bucurăm de puțin timp unu-la-unu cu oamenii care nu reușesc să ne prindă când cadem.

Cu această ocazie, avem și o provocare pentru tine, chiar pe pagina de Facebook Radio Impuls. Dă tag într-un comentariu celui mai bun prieten al tău și dacă nu suntem prea indiscreți, am vrea să și aflăm de ce este cel mai bun prieten. 

Citeste si: Horoscop 8 iunie 2022: Apar cheltuieli neprevăzute pentru trei nativi

Ziua celor mai buni prieteni este sărbătorită pe 8 iunie 2022

În această zi, toată lumea ar trebui să se întoarcă la cel mai bun prieten al său și să-i spună cât de grozav este să te ai unul pe altul. Printre toți oamenii pe care îi cunoașteți în timpul vieții sale există o persoană specială care poate fi numită cel mai bun prieten. Ziua celor mai buni prieteni este o ocazie perfectă de a petrece ceva timp cu acea persoană și de a găsi o modalitate individuală de a-ți mulțumi și de a sărbători prietenia.

Citeste si: Bancul zilei de marți, 7 iunie 2022. O blondă, o brunetă și o roșcată pe o insulă

Cel mai bun prieten este cineva pe care te poți baza oricând, să-ți împărtășești toate secretele și, de asemenea, să te distrezi și să te distrezi cu adevărat. Pentru a participa la Ziua celor mai buni prieteni, ar fi o idee bună să mergeți la o plimbare, să vizionați fotografii vechi și pur și simplu să faceți împreună niște amintiri prețioase noi.

Fondatorul Zilei celor mai buni prieteni este necunoscut- poate cineva care a avut și un cel mai bun prieten care l-a susținut în vremurile bune și rele.

Ziua Celui Mai Bun Prieten!
Ziua Celui Mai Bun Prieten!

Istoria zilei națioanale a celui mai bun prieten

În 1935, Congresul SUA s-a adunat pentru a dedica o zi în fiecare an în tributul prietenilor apropiați. Ei au ales ziua de 8 iunie, care este, de obicei, o zi blândă în toate regiunile țării — perfectă pentru activități în aer liber. De atunci, multe alte țări au adoptat această practică. Unii chiar organizează festivaluri pentru a sărbători familia aleasă.