Stiri

7 iunie 2022 - Ziua Îngheţatei cu Ciocolată

Ziua Naţională a Îngheţatei cu Ciocolată
Ziua Naţională a Îngheţatei cu Ciocolată [Sursa foto: PixaBay]
Ziua Îngheţatei cu Ciocolată: Ciocolata a venit în mod natural înaintea vaniliei, deoarece ciocolata caldă era foarte populară în Europa secolului al XVII-lea.

Înghețata de ciocolată este a doua cea mai răspândită aromă, depășită doar de vanilie. Înghețata cu aromă de ciocolată există de peste o sută de ani. Ciocolată și înghețată: cele mai populare alimente din lume cu care să te răsfăț atunci când treci printr-o despărțire grea sau când tocmai ai avut o zi proastă. Un bol este dovedit științific (sperăm) că ajută la luptele, durerile de inimă, despărțirile și tristețe.

7 iunie 2022 - Ziua Îngheţatei cu Ciocolată
7 iunie 2022 - Ziua Îngheţatei cu Ciocolată[Sursa foto: PixaBay]

„Câte feluri de înghețată de ciocolată pot exista?” ai putea întreba. Ei bine, s-ar putea să fii surprins. Pentru început, desigur, există ciocolată neagră și ciocolată cu lapte. Dar apoi putem adăuga unt de arahide sau marshmallow. Am sărbătorit recent Rocky Road. Și nu uitați de toate tipurile de fudge. Unora le place și ciocolata și menta amestecate. Și lista continuă și continuă.

Ziua Naţională a Îngheţatei cu Ciocolată
Ziua Naţională a Îngheţatei cu Ciocolată

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui ei: „Dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc”

Înghețata de ciocolată se face prin combinarea pudrei de cacao cu ouă, smântână, vanilie și zahăr. Rețeta este apoi înghețată, iar cei mai aventuroși sărbători ar putea lua în considerare să-și facă propriul desert pe bază de înghețată pentru a sărbători Ziua Națională a Înghețatei de Ciocolată sau pur și simplu deschide congelatorul și apucă orice cadă care este la îndemână.

Citeste si: 6 iunie 2022! Ziua Limbii Ruse

Dar de ce sărbătorim înghețata de ciocolată?

SUA este al treilea cel mai mare producător și consumator de produse reci din lume. În timp ce vechea aromă de ciocolată ar fi putut să fi fost pusă la dispoziție de vanilie, ea nu este mai puțin demnă de a fi sărbătorită cu propria sa zi în fiecare an și se află încă în primele 5 arome de înghețată evaluate!

Fie că sărbătoriți, să vă îndulciți, să ajungeți din urmă sau să vă bucurați de un film, nu există un moment greșit pentru a vă răsfăța puțin din ceea ce vă place. Mai ales dacă ceea ce îți place este înghețata de ciocolată. 

Echipa National Today  a chestionat 1.000 de americani despre obiceiul lor de a mânca înghețată.

Iată aromele de înghețată preferate ale americanilor

1: ciocolată cu mentă (16%)
2: Ciocolată (15%)
3: fursecuri și smântână (15%)
4: Vanilie (12%)
5: nuci pecan unt (11%)
6: Rocky road (10%)
7: Căpșuni (10%)
8: Chip de ciocolată (5%)
9: napolitană (4%)

Și pentru că este ziua înghețatei cu ciocolată, avem și o provocare pentru tine, pe pagina noastră de Facebook: