Stiri

6 septembrie 2022: Pippa Middleton împlineşte 39 de ani. Cu ce se ocupă acum sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge?

pippa middleton
Pippa Middleton împlineşte 39 de ani. [Sursa foto: Captura Video]
Pe data de 6 septembrie 20233, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge împlinește 39 de ani.

Pippa Middleton, pe numele ei întreg Philippa Charlotte Matthews, este sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge. pe data de 6 septembrie 2023, Pippa Middleton împlinește vârsta de 39 de ani.

Philippa Charlotte Middleton s-a născut pe data de 6 septembrie 1983 la Spitalul Royal Berkshire din Reading, Berkshire, Anglia. Ea este al doilea copil dintre cei trei copii născuți ai lui Michael Middleto, un fost dispecer de zbor, și Carole Middleton, o fostă însoțitoare de bord.

pippa middleton
Pippa Middleton, în ziua nunții [Sursa foto: Captura Video]

Cu ce se ocupă Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge

Pippa Middleton a lucrat la firme de relații publice și management de evenimente înainte de a se alătura companiei de aprovizionare pentru petreceri a părinților ei. Numele ei a început să apară tot mai des în presă după apariția de la nunta surorii ei cu Prințul William.

Middleton scris două cărți și a contribuit anterior la rubricile Vanity Fair și The Sunday Telegraph. În iunie 2014, ea a devenit, de asemenea, ambasador al British Heart Foundation și a participat la Race Across America, o cursă de ciclism de 3.000 de mile în SUA, urmată de Bosphorus Cross-Continental Swimming Race, o competiție de înot de 6,5 km în Istanbul, potrivit Hello Magazine.

Pippa Middleton ar fi mai bogată decât mulți dintre membrii Familiei Regale, susține presa. Potrivit Celebrity Net Wort, averea ei este în jur de 50 de milioane de dolari, sumă care provine din mai mulți factori. Firma familiei, pentru care Pippa Middleton a lucrat, este una extrem de înstărită, dar nici soțul ei nu este mai prejos.

Citeste si: Prințul William susține dorința Reginei Elisabeta a ll-a de a o face pe mama sa vitregă, Camilla, Regină consoartă: „Ducele susține decizia”

Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews, administrator de fonduri speculative și moștenitor al domniei lui Glen Affric în 2017, iar împreună ei au trei copii.