Stiri

5 trucuri dacă vrei să devii star pe Instagram

5 trucuri dacă vrei să devii star pe Instagram
5 trucuri dacă vrei să devii star pe Instagram [Sursa foto: pexels.com]
Ce trebuie să faci pentru a devine star pe Instagram. Iată câțiva pași de urmat

Viața unui influencer de pe Instagram poate părea ușoară la prima vedere, dar acest lucru implică mai mult decât să faci câteva poze frumoase cu apusuri și caffe latte. Și orice lucru bun și autentic se face cu multă muncă. Dacă dorești să ai mulți urmăritori și să devii un star al Instagramului, ghidează-te după valori precum reprezentare, transparență, comunicare reală cu urmăritorii și dăruire în ceea ce faci. Iată câteva sfaturi utile pe care le poți aplica pentru a avea succes pe Instagram.

1. Găsește surse bune de inspirație

Poate provocarea cea mai mare atunci când ești celebru pe instagram este să creezi conținut suficient pentru a satisface non-stop cerințele unui public. Pentru a avea un aer fresh, este bine să cauți mai multe surse de inspirație, și mai exact să urmărești alte conturi cool ale altor influenceri. Și este recomandat să dai share la story-urile și postările unor influenceri cu care rezonezi. Iată o listă cu conturi de Instagram pline de originalitate și inedite. Iar pe termen lung, acest gest sincer, dacă este reciproc, te ajută și are potențialul de a-ți crește expunerea la un public similar.

2. Folosește o fotografie de profil personală

Fotografia ta de profil este ceea ce văd membri ai Instagram înainte de a da click pe story-ul tău. Totodată, înainte de a interacționa cu postările tale se întâmplă să-ți viziteze profilul, unde poza este primul lucru pe care-l vede. Instagram este o platformă personală. Oamenii vor să te cunoască pe tine, cel adevărat, din spatele contului. Așadar, personalizează-ți contul și marca ta personală.

3. Pune poza personală și în grilă

Oamenii pot urmări influencerii pentru originalitatea lor, perspectiva lor, abilitățile lor de a fotografia, pentru sfaturile de parenting pe care le dau, sfaturile de călătorie și multe altele. Dar tot oamenii vor să te și vadă. Deci e bine ca în grila ta de postări să pui și poze cu tine. Un studiu realizat de Institutul de Tehnologie din Georgia și Yahoo Labs arată că fotografiile cu fețe în ele au șanse cu 38% mai mari de a obține aprecieri pe Instagram.

4. Păstrează-ți biografia proaspătă

Biografia personală se poate uita ușor odată ce ai scris-o. Este recomandat să revii la ea. Primul motiv e că biografia este primul lucru pe care-l văd oamenii și ar trebui să ofere oamenilor o idee clară și concisă despre ce e vorba în contul tău. Prin urmare, spune-le noilor vizitatori cine ești, ce faci și ce îți place să share-uiești. Adaugă culoare și economisește spațiul cu emojii evocatoare. Poți adăuga cuvinte- cheie în mod natural. De asemenea, dacă lucrezi la un proiect nou, pune linkul în bio (biografie). Dacă ai un cont de Instagram destinat călătoriilor, le poți spune oamenilor în ce țară călătorești în prezent. Și dacă faci acest lucru, le transmiți potențialilor urmăritori la ce tip de conținut se pot aștepta de la tine și îi ține pe cei actuali informați cu privire la cele mai recente actualizări.

5. Găsește-ți nișa

Când vine vorba de conținutul pe care-l distribui pe Instagram, TU trebuie să-l faci. Găsește ceea ce te pasionează cel mai mult și împărtășește-l. Folosește-ți pasiunea sau talentul, documentează-te, fă poze și videoclipuri și vei avea, cu siguranță, succes.