Stiri

5 melodii potrivite ca să faci mișcare

5 melodii potrivite ca să faci mișcare
5 melodii potrivite ca să faci mișcare
În cazul în care îți dorești să faci mișcare și nu știi ce melodii se potrivesc, iată cinci recomandări în acest articol, preluate dintr-un sondaj realizat de compania americană OnePoll.

1. Queen- We Will Rock You- Cei de la OnePoll au inclus această melodie pe primul loc, cu 24% dintre voturile celor respondenți. We Will Rock You echivalează cu mișcarea și este difuzată la mai bine de 20 de ani de la lansare la petreceri, dar chiar și la posturile de radio. Melodia face parte de pe albumul Queen- News of the World, iar în 2009 a fost introdusă în Grammy Hall of Fame.

De altfel, revista Rolling Stone a descris-o drept una dintre cele mai bune melodii din istorie.

2. Survivor- Eye of the Tiger- Tot 24% din voturi a primit și hitul Survivor. Puțini știu cei că Sylvester Stallone a solicitat o astfel de melodie pentru filmul Rocky III, din anul 1982. Pe lângă faptul că Rocky III a fost un film de succes, Eye of the Tiger a fost un hit al acelor vremuri și a ajuns pe locul 1 în  Billboard Hot 100 și în top MTV.

3. Guns N'Roses- Welcome to the Jungle- Această melodie s-a clasat pe locul 3, cu 21% din voturi. Lansată în 1987, Welcome to the Jungle face parte de pe albumul de debut al trupei Guns N'Roses, Appetite for Destruction. Acest hit a contribuit din plin la succesul răsunător pe care Guns N'Roses l-a avut și încă îl are. Drept dovadă, melodiile trupei au fost incluse și pe coloana sonoră a numeroase trupe, dar și la jocuri. Astfel, pe casino NetBet utilizatorii pot accesa jocul Guns N'Roses. Este o producție lansată de compania NetEnt în 2016, în care simbolurile sunt cu membrii trupei. De asemenea, jocul Guns N'Roses are și o coloana sonoră pe măsură, cu cele mai bune melodii ale trupei.

4. Eminem- Lose Yourself- Una dintre cele mai cunoscute melodii din cariera lui Eminem. O melodie pe care foarte mulți oameni fac mișcare, atât în sali de fitness, filme și petreceri. A primit 20% din voturile respondenților OnePoll și s-a clasat așadar pe locul 4. Lose Yourself a stat 12 săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100, fiind folosită și pe coloana sonoră a filmului 8 mile. De asemenea, a mai câștigat și un premiu Oscar, fiind prima melodie hip hop care a reușit această performanță.

5. Kelly Clarkson- Stronger (What Doesn't Kill You)- Una dintre melodiile de referință din cariera lui Kelly Clarkson. Aceasta a fost lansată în 2011 și a dat titlul celui de-al cincilea album din cariera sa. A primit 19% din voturile celor respondențiîn sondajul OnePoll. În plus, e melodia lui Kelly Clarkson care a stat cel mai mult pe primul loc în Billboard Hot 100. De asemenea, a avut și trei nominalizări la premiile Grammy. De la acest album, Kelly Clarkson a avut alte trei lansări. Artista americană lucrează însă să mai aducă pe piață încă unul.

Topul complet este următorul:

  1. “We Will Rock You”- Queen (24%)
  2. “Eye of the Tiger”- Survivor (24%)
  3. “Welcome to the Jungle”- Guns N’ Roses (21%)
  4. “Lose Yourself”- Eminem (20%)
  5. “Stronger (What Doesn’t Kill You)”- Kelly Clarkson (19%)
  6. “All I Do Is Win”- DJ Khaled ft. Rick Ross (19%)
  7. “Turn Down for What”- DJ Snake ft. Lil Jon (13%)
  8. “I Love It”- Icona Pop (13%)
  9. “Shake It Off”- Taylor Swift (12%)
  10. “Can’t Hold Us”- Macklemore (10%)