Actualitate

5 cadouri pe care le poți face în 2023, indiferent de ocazie

5 cadouri pe care le poți face în 2023, indiferent de ocazie
Alegerea cadoului potrivit pentru o persoană dragă, un prieten sau un coleg de serviciu poate fi o provocare pentru oricine.

Chiar și în situația în care cunoști bine persoana este greu să te decizi asupra unui articol anume și cu greu îți dai seama ce ar fi mai potrivit să-i oferi în funcție de ocazie. Totuși, există întotdeauna mai multe variante pe care tu s-ar putea să le treci cu vederea. Noi îți venim în ajutor și îți oferim o listă cu soluții universal valabile.

Iată 5 idei de cadouri cu care vei merge la sigur, indiferent de ocazie:

Un gadget inedit

Suntem în anul 2023 și gadgeturile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Aproape orice activitate pe care o desfășurăm este legată de gadgeturi, iar dacă vrei să faci un cadou care să fie apreciat și, în același timp, să fie util, ai la dispoziție idei variate. Fie optezi pentru un dispozitiv în funcție de hobby-urile sau preocupările pe care le are persoana în cauză- căști wireless, țigară electronică, fitbit, boxe portabile-, fie pentru un obiect util, cum ar fi un ceas inteligent sau chiar un telefon.

Parfum

Un parfum este un cadou perfect pentru orice persoană, indiferent de ocazie. Oricine se bucură atunci când primește un parfum, chiar dacă mai are acasă câteva. E genul de cadou util pentru oricine, dar, în același timp, special. Da, poate fi complicat să alegi parfumul, dar poți merge la sigur dacă optezi pentru unul nou apărut sau foarte la modă.

Cărți

Întotdeauna este o idee foarte bună să oferi în dar cărți, mai ales dacă știi că persoana în cauză citește. Și chiar dacă face acest lucru mai rar, oferindu-i o carte, îi transmiți că o apreciezi și că o consideri o persoană inteligentă. Mergi la sigur dacă alegi ultima apariție a unui autor în vogă sau cu o colecție de volume a unui clasic.

Un city break

Este genul de cadou pe care poți să îl oferi persoanei iubite sau unui membru al familiei. Sunt persoanele pe care le cunoști cel mai bine și știi exact care este destinația pe care ar vrea să o bifeze. Dacă îți este complicat să te decizi asupra uneia dintre ele, ai pe timeout.com o listă cu cele mai populare destinații de city break în 2023.

Abonament la sală

Sportul înseamnă sănătate, iar un abonament la sală este un cadou foarte inspirat în 2023, pentru că suntem cu toții preocupați de acest aspect mai mult ca oricând. A avea un stil de viață sănătos este cool și la modă, astfel că acela sau aceea care primește acest cadou îl va aprecia.