Stiri mondene

3 august 2022: Astăzi este ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu. Câţi ani împlineşte?

Astăzi este ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu [Sursa foto: Facebook]
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Astăzi este ziua ei de naștere.

Mihaela Rădulescu împlinește 53 de ani pe 3 august. Cum serbează artista ziua sa de naștere anul acesta?! Anul trecut Mihaela Rădulescu și-a sărbătorit ziua la Monaco la un restaurant unde a servit preparate alese alături de cei dragi.

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu la 53 de ani. Continuă să stârnească imaginația bărbaților

Cum are grijă Mihaela Rădulescu de frumusețea ei

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. A debutat în televiziune la Tele7ABC, ulterior lucrând pentru diverse proiecte tv consacrate. Mihaela Rădulescu a împlinit azi 53 de ani, însă vedeta nu-și arată vârsta deloc. În cadrul mai multor interviuri, vedeta a dezvăluit care este ritualul ei de frumusețe. 

„Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat”, a spus ea pentru cancan.ro.

Astăzi este ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Facebook]

Mihaela Rădulescu l-a sărbătorit și pe fiul ei pe 1 august

Este o lună plină de evenimente importante pentru frumoasa divă. Pe 1 august, Ayan Schwartzenberg, băiatul ei și al lui Elan Schwartzenberg a împlinit 18 ani, iar Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant în mediul online.

3 august 2022: Astăzi este ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu. Câţi ani împlineşte?
Mihaela Rădulescu și fiul ei [Sursa foto: Facebook]

„18♥️ Partea mea preferată din această viață pe Pământ. Nu am suficiente cuvinte pentru a formula cea mai bună propoziție pentru ceea ce simt cu adevărat. O, băiete… ești BĂRBAT acum. #capitol nou”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 

Citeste si: Actrița Amber Heard, nevoită să-și vândă casa pentru a-i plăti daunele fostului soț, Johnny Depp

Astăzi este ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu
 Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Facebook ]

Elan Schwartzenberg a absolvit liceul în State, a absolvit Lawrenceville School din New Jersey, un liceu de renume. Mihaela Rădulescu i-a fost alături la festivitatea de premiere. Se pare că cei doi au o relație foarte apropiată și este foarte mândră de realizările fiului ei.  

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea. Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, anul trecut.