Stiri

24 februarie 2022: Ziua Naţională a Ardeiului Iute. Ce beneficii are această legumă

Ziua Naţională a Ardeiului Iute
Ziua Naţională a Ardeiului Iute
Ardeii iuti sunt cu adevărat un cadou de care nu știam că avem nevoie. Iata ce beneficii are această legumă.

Acești ardei iuti de la care iti ia gura foc, te fac să lacrimezi au de fapt o mulțime de beneficii. Ardeii iuti nu numai că adaugă aromă meselor tale, dar îți pot îmbunătăți starea de sănătate, pot ajuta la pierderea în greutate și pot construi un sistem imunitar mai puternic.

Există chiar studii că cultivarea ardeiului iute și a altor fructe și legume poate ajuta la combaterea emisiilor de carbon și la îmbunătățirea sănătății mentale și fizice.

Destul de nebunește câtă putere poate deține un mic fruct picant.

Înainte ca Cristofor Columb să descopere Lumea Nouă, ardeii iute erau pe deplin domesticiți de populația indigenă. Ei își au originea în Mezoamerica, regiunea care se întinde din Mexic central până în America Centrală și nordul Costa Rica. Acești oameni au folosit ardei iute pentru uz culinar și medical de secole, iar acum există peste 50.000

de ardei diferiți în lume!

Citeste si: Dimineața Nebună. Cercetătorii au descoperit că piciorul unei broaște s-a refăcut după un cocktail de cinci medicamente. Abordarea ar putea fi aplicată și la oameni în viitor. Audio

Poate imbunatati sanatatea inimii

Consumul de ardei iute sau alimente condimentate poate ajuta inima sa ramana sănătoasă și poate preveni formarea cheagurilor de sânge.

Poate preveni formarea cheagurilor de sânge, deoarece îndepărtează depozitele de lipide care îngustează arterele și crește arterele și vasele de sânge pentru a elimina acele cheaguri. Acest lucru va crea un flux sanguin mai bun, pentru care inima voastră vă va mulțumi!

Citeste si: Levchyk, felina care a pus stăpânire pe o primărie din Ucraina. Participă acum la toate ședințele și întâlnirile oficiale

Ziua Naţională a Ardeiului Iute
Ziua Naţională a Ardeiului Iute

Calmeaza durerile articulare

Crema cu capsaicină poate fi aplicată pe piele pentru a acționa ca un analgezic natural. Studiile arată că capsaicina reduce cantitatea de substanță P care înseamnă substanță chimică care transmite mesaje de durere către creier.

Carolina Reaper este cel mai iute ardei din lume. În mod ciudat, acest ardei nu doar extrem de iute, ci are și o aromă excelentă de fructe. Este de 200 de ori mai iute decat Jalapeno.