Stiri mondene

20 de ani de la telenovela românească ”Numai iubirea”! Tora Vasilescu, confesiuni emoționante: "Nu îmi vine să cred că au trecut atâția ani"

Tora Vasilescu, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”
Tora Vasilescu [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Tora Vasilescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale României, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”. 

Se împlinesc 20 ani de când primul serial românesc „Numai iubirea”, produs de Ruxandra Ion a debutat pe micile ecrane. Producția a fost un adevărat succes la acea vreme, iar din distribuția sa au făcut parte mulți actori importanți ai scenei românești, cum ar fi Tora Vasilescu, Anca Pandre, Iurie Darie sau Sebastian Papaiani. De asemenea, proiectul „Numai iubirea” a fost și o rampă de lansare pentru anumite vedete din showbiz, cum ar fi Adela Popescu, Dan Bordeianu sau Bianca Neagu.

Tora Vasilescu: "C red că au fost 100 și ceva de episoade pentru Numai iubirea, unde am jucat-o pe Claudia Tudose"

După o carieră de peste 45 de ani, în care a jucat în filme, seriale și spectacole de teatru și a fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România, Tora Vasilescu a adunat multe poveşti impresionante.

Invitată la a 17-a ediție a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți, celebra actriță a făcut dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”. 

Tora Vasilescu, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”
Tora Vasilescu

Citește și: Dan Bordeianu, dezvăluiri inedite despe cariera sa! Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge actor?!: „Am făcut totul cu tot sufletul”

„Nu îmi vine să cred că au trecut 20 de ani.

Sigur că îmi aduc aminte, a fost ca ieri. Acum sunt preocupată să mă întâlnesc cu soțul, care a parcat mașina. El mi-a spus să nu mai dau interviuri. Cred că au fost 100 și ceva de episoade pentru Numai iubirea, unde am jucat-o pe Claudia Tudose. Iar eu când am dat proba nu prea mai filmam și am considerat că mi-am stins pofta de a face film. Zăvoranca a fost cea mai bună dintre noi toate. Domnul soț nu știu dacă m-a văzut în serial. Dar nu atunci m-am mutat la Buftea, pentru că am făcut apoi și "Daria, iubirea mea", am făcut și "Moștenirea", "State de România", "Las Fierbinți", "Războiul sexelor, plus "O săptămâna nebună". Două telenovele, restul teleplay-uri. O săptămână nebună a fost cel mai tare serial. Știu că cineva mi-a spus atunci: Tora, îți mai trebuie un serial și apoi, oprește-te. În timpul filmărilor pentru serialul „Războiului sexelor" m-am mutat acolo, la Buftea. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut această intuiție, pentru că mai nou nu mai cred decât în oamenii cu intuiție. Că așa, cei care ne spun că azi e bun ceva și mâine altceva, mulțumesc, nu. Am avut intuiție să-mi pregătesc din plin bătrânețea, să spunem. Cuvântul acesta l-am acceptat cu drag, pentru că e în ordinea firească și nu toată lumea are chiar oportunitatea de a prinde anii aceștia. Și sunt încă multe lucruri de experimentat, să spunem mai mult spre interior decât spre exterior. Însemnând voiaje și alte lucruri. Așa că să spunem că acest locșor pentru mine e Românica mea și îmi dă bucuria pământului, a naturii, a întoarcerii la natură, la comunicarea cu ea, cu Creatorul, cu ce vrem", a povestit Tora Vasilescu pentru click.ro

Tora Vasilescu, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”
Tora Vasilescu

Citește și: Dan Bordeianu, despre satisfacția pe care o are departe de oraș. Viața la țară îi priește: "Îmi place. Sunt foarte norocos”. Pasiunea mai puţin obişnuită pe care o are celebru actor

În prezent, Tora Vasilescu se dedică vieții de familie și actualului soț care îi este alături mereu. Artista regretă că nu are copii, însă se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.