Stiri

15 iulie 2022: Ziua jeleurilor viermi

15 iulie 2022: Ziua jeleurilor viermi
15 iulie 2022: Ziua jeleurilor viermi
15 iulie 2022: Ziua Viermelui jeleurilor viermi sărbătorește aceste delicii elastice, stringente, gumose și delicioase.

Știți care este cea mai bună momeală pentru pescuitul persoanelor cu poftă de ceva dulce? Jeleurile în formă de viermi.

Dacă ai ghicit ești în locul potrivit. Bomboanele gumate există de ceva vreme, dar nimic nu ne impresionează ca un brownie plin de ciocolată, acoperit cu glazură verde și un jeleu în formă de vierme care iese din el. 

De Ziua Națională a jeleurilor viermi, sărbătorim aceste mici delicii roșii și verzi, care vin astăzi într-o gamă largă de arome, inclusiv dulci-acrișoare.

Jeleurile viermi sunt unele dintre cele mai bine vândute bomboane din toate timpurile și putem vedea cu siguranță de ce!

Citeste si: Horoscop zilnic 16 iulie 2022: Zodiile care sunt la mâna destinului

15 iulie 2022: Ziua jeleurilor viermi
15 iulie 2022: Ziua jeleurilor viermi

Istoria Zilei Naționale a Jeleurilor Viermi 

Înainte de a putea vorbi despre Gummi Worms, trebuie să vorbim despre Gummi Bears. Urșii Gummi au fost bomboanele Gummi originale create de compania Haribo în 1920. Aceste bomboane delicioase cu ursi au venit într-o varietate largă de arome de fructe și au fost destinate atât adulților, cât și copiilor să se bucure.

Citeste si: Horoscop 15 iulie 2022: Schimbări pe plan profesional pentru trei zodii

Secretul gumozității acestor mici bomboane constă într-un amestec atent de ingrediente speciale, cea mai importantă fiind gelatina care ajută la formarea bomboanelor și zahărul și acidul citric care îi conferă aroma. Inițial au apărut multe alte tipuri și forme, dar niciuna dintre ele nu a putut lua coroana popularului urs gummi. Abia când Trolli a creat viermele gummi, acest lucru s-a schimbat. Viermele gummi era distractiv de mâncat, putea fi folosit cu ușurință pentru a crea deserturi creative și era chiar mai distractiv.

Jeleurile viermi vin în chiar mai multe arome și varietăți decât ursuletul original de gummi. Astăzi este ziua perfectă să vă luați o pungă de jeleuri viermi, să mergeți la un picnic și să vă bucurați de varietatea de arome.