Stiri

15 iulie 2022: Eddie Griffin împlineşte 54 de ani

15 iulie 2022: Eddie Griffin împlineşte 54 de ani
Eddie Griffin împlineşte 54 de ani [Sursa foto: Facebook]
Eddie Griffin, actor și comediant american a devenit faimos pentru că a interpretat rolul lui Eddie Sherman într-un sitcom american numit Malcolm & Eddie

Din seria de filme unde l-am putut vedea pe Eddie Griffin amintim „The Meteor Man”, „Deuce Bigalow: Male Gigolo”, „Double Take”, „Undercover Brother”, „John Q”, „Scary Movie 3”, „Deuce Bigalow: European Gigolo” si „Norbit”.

Pe noi ne-au impresionat tot timpul spectacolele sale de stand-up comedy, fiind clasat pe locul 62 de catre Comedy Central in topul celor mai buni stand-up comedianti din toate timpurile.

Citeste si: James Bay a lansat videoclipul piesei „Save Your Love”

15 iulie 2022: Eddie Griffin împlineşte 54 de ani
Eddie Griffin împlineşte 54 de ani[Sursa foto: Facebook]

Viața lui Eddie Griffin

Griffin s-a născut în Kansas City, Missouri și a fost crescut de mama sa singură, Doris Thomas, un operator al unei companii de telefonie. În 1984, la 16 ani, s-a mutat în Compton, California, pentru a locui cu verii săi. Mai târziu a devenit tată și s-a înrolat în Marina SUA, dar a fost externat în câteva luni pentru că a consumat marijuana.

După șase luni de închisoare pentru o condamnare pentru agresiune în urma unei lupte, el a făcut rost de dans și de pictură.

Eddie Griffin a fost căsătorit de trei ori în viața sa. S-a căsătorit cu Carla, prima sa soție în 1984, la vârsta de 16 ani, dar s-au despărțit după câțiva ani. Griffin s-a căsătorit apoi cu a doua soție Rochelle, a doua soție, în 2002, dar de atunci au divorțat.

Griffin s-a căsătorit cu Nia Rivers pe 8 septembrie 2011. Cu toate acestea, cei doi au cerut divorțul după o lună de căsătorie, invocând diferențe ireconciliabile. Șase luni mai târziu, au divorțat oficial.

15 iulie 2022: Eddie Griffin împlineşte 54 de ani
Eddie Griffin împlineşte 54 de ani[Sursa foto: Facebook]

Griffin este binecuvântat cu un fiu pe nume Eddie Griffin Jr și o fiică pe nume Elexa Griffin. Eddie este un membru activ al industriei de divertisment. Eforturile noastre de a obține mai multe informații despre Alexa nu au avut niciun rezultat, deoarece aceste informații nu sunt disponibile publicului.

Vă vom actualiza odată ce vom obține mai multe detalii.