Stiri

11 august 2021! Ziua fiului și a fiicei

11 august 2021! Ziua fiului și a fiicei
11 august 2021! Ziua fiului și a fiicei [Sursa foto: Pinterest]
Ziua Națională a fiicei și a fiului este sărbătorită în Statele Unite, anual, pe 11 august. Iată care este istoria acestei zile și ce trebuie să faci azi.

11 august 2021. 11 august este ziua în care părinții trebuie să-și amintească că nimic nu este mai important decât dragostea pentru copiii lor. Este timpul să lași rutina de-o parte și să te dedici mai mult copilului tău, asta dacă nu o făceai deja zilnic. Această sărbătoare de familie centrată pe dragoste amintește că trebuie să faci un pas înapoi de la vârtejul plății facturilor, al supraviețuirii și de la vârtejului evenimentelor actuale și al îndeplinirii a mii de obligații zilnice și să petreci timp alături de copiii.

11 august 2021, ziua națională a fiului și a fiicei. Care este istoria acestei sărbători 

Originile acestei zile nu se cunosc momentan, însă ce se știe, este că, o persoană anonimă a creat această zi pentru ca părinții să-și arate dragostea și aprecierea față de copiii lor. Chiar dacă ziua națională a fiului și a fiicei nu este o sărbătoare piblici, părinți din întreagalume aleg să sărbătorească această zi petrecând timp alături de copiii și arătându-le cât de speciali sunt.
Cea mai bună modalitate prin care poți sărbători această zi este să dedici întreaga zi copilului tău. Dă-le o îmbrățișare dimineața devreme pentru a le arăta cât de mult îi iubești, dar și pentru a vă începe ziua cu mult entuziasm. 

Reprogramează toate întâlnirile pe care le ai și bucură-te de timp de calitate alături de copil. Dacă ai copii mici, du-i într-o vacanță distractivă.