Stiri

1 iunie 2022 - Ziua Copilului: Cum îi sărbătorim pe cei mici? Idei de activităţi interesante

1 iunie 2022 - Ziua Copilului
1 iunie 2022 - Ziua Copilului
Este o zi specială pentru toți copiii, iar părinții trebuie să profite la maximum de ea planificând ceva unic. Vă oferim câteva idei minunate de cum puteți sărbători 1 iunie 2022 - Ziua Copilului.

Copiii iubesc surprizele și se entuziasmează cănd au parte de ele. În mod normal, toți părinții sunt destul de ocupați cu treburile și lucrează în timpul săptămânii, iar copiii sunt ocupați cu munca școlară. Nu prea mai este timp să faceți o pauză și să vă distrați. Așadar, Ziua Copilului vă poate oferi ocazia perfectă de a-l face pe micuțul dvs. să se simtă prețuit.

Citeste si: Mesaje de Ziua Copilului 2022. Urări şi felicitări pentru Ziua Copilului pentru copii şi adulţi: "Sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet"

1. Planifică o vânătoare de comori

Varsta: 5- 10 ani

Când te întorci de la serviciu anunță-l pe copilul tău că va avea loc o vânătoare de comori pentru a marca această zi specială. Ascunde o jucărie sau o carte nouă într-un colț al casei și lasă indicii peste tot. Îndemnați-l cu urale încurajatoare și va fi bucuroas să vadă micul cadou la sfârșitul vânătorii.

2. Organizați o petrecere surpriză cu tort

Varsta: 3- 10 ani

Gătitți niște gustări pentru copii, puneți muzică de dans și faceți o petrecere surpriză!

Citeste si: Evenimente 1 iunie 2022: Activităţi interesante de Ziua Copilului

1 iunie 2022 - Ziua Copilului
1 iunie 2022 - Ziua Copilului

3. Cadou un suport pentru creion hand made

Varsta: 3- 6 ani

Copiii sunt mereu dornici să primească cadouri interesante de la cei dragi, iar un cadou făcut manual de la un părinte se află în fruntea listei lor cu cele mai iubite lucruri.

4. Faceți slime acasă

Varsta: 8- 15 ani

Chiar dacă este cea mai recentă nebunie în rândul copiilor, cei mai mulți părinți strambă din nas la slime și nu vor să aibă nimic de-a face cu asta.

Așa că imaginează-ți uimirea preadolescentilor, când își dau seama că ai făcut efort să-l ajuți să facă slime.

1 iunie 2022 - Ziua Copilului: Cum îi sărbătorim pe cei mici? Idei de activităţi interesante
1 iunie 2022 - Ziua Copilului: Cum îi sărbătorim pe cei mici? Idei de activităţi interesante[Sursa foto: PixaBay]

5. Lasă-le o surpriză sub pernă

Când micuțul tău doarme, strecoară în liniște un mic cadou surpriză pentru ea/ea sub pernă, bine împachetat și cu o felicitare. Cadoul nu trebuie să fie unul scump, o carte sau unele articole de papetărie vor fi de folos. Gestul este cel care contează. Privind chipul ei/lui uimit când descoperă cadoul de sub pernă va fi un răsfăț.