• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Mihai Trăistariu i-a făcut "praf" pe cei care l-au huiduit pe Babasha la concertul Coldplay: "Nu vor accepta în ruptul capului"

Mihai Trăistariu, reacție tranșantă după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay
[Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Mihai Trăistariu a reacționat în urma huiduielilor primite de Babasha în timpul concertului Coldplay. Ce spune despre gestul pe care l-a făcut publicul?

De două zile, toată lumea vorbește despre ce s-a întâmplat la concertul Coldplay de la Arena Națională. Un spectacol extraordinar, de altfel, dar întrerupt de un moment extrem de controversat. Nu toți spectatorii au fost mulțumiți de prezența cântărețului de manele, numărul 1 în trending pe Youtube, și au început să-l fluiere și să-l huiduie. Mulți și-au dat cu părerea despre apariția lui Babasha, însă majoritatea au apreciat prezența lui acolo și au condamnat atitudinea celor din public, care nu ar fi respectat alegerea celor de la Coldplay.

Comentariile pe rețelele sociale au fost diverse, cele mai multe însă au criticat momentul interpretat de tânărul de 22 de ani. Unul dintre cei cei mai îndrăgiți artiști din România, Mihai Trăistariu, a avut o reacție rapidă în apărarea tânărului.

„Din toată ecuația asta, Babasha este cel mai câștigat. Eu nu-l cunoșteam, deși fac parte din showbiz. După părerea mea, abia s-a făcut remarcat cum trebuie. Toată țara a auzit de el, deci, după mine, acum s-a lansat.

Babasha trebuie să fie fericit că a auzit toată lumea de el. Poate avea un segment de public care-l ascultau, maneliștii. Acum o să știe toată lumea. Deci, el e câștigat. Nu are de ce să sufere. Cu siguranță, cei de la Coldplay nu au știut că manelele sunt blamate în România și că sunt huiduieli din partea rockerilor sau a celor care nu ascultă altfel de muzică. Fanii Coldplay nu ascultă, cu siguranță, manele în România”
, a spus Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu, reacție tranșantă după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

„Trupa Coldplay este cultă, pentru oameni citiți, oamenii care ascultă muzică, cu litere mari. Fanii nu vor accepta manele în ruptul capului, de aceea l-a huiduit sala. Pentru ei nu a fost o surpriză plăcută, ci una neplăcută. Trupa Coldplay nu și-a dat seama că o manea în concertul lor o să strice tot. Momentul a ieșit așa cum a ieșit. Huiduielile au fost neașteptate pentru ei, poate ei nu au știut că manelele nu sunt suportate în țara asta, deși au segmentul lor de public, au un succes colosal și milioane de vizualizări pe YouTube.

A ieșit bine și pentru Coldplay, pentru că s-a făcut reclamă. Reclama negativă se transformă de cele mai multe ori în una pozitivă. Cel mai mare câștig îl are acest Babasha, de care nu am auzit în viața mea și care acum s-a făcut remarcat pe plan național. Toată lumea o să știe cine este acest Babasha. Eu sunt de acord că trupa Coldplay a invitat un cântăreț care le-a plăcut lor. Au făcut un lucru bun din greșeală, nu mi se pare nimic rău în asta.
Erau numai rockeri în sală. Era logic să fie huiduit”
, a mai spus Mihai Trăistariu.

Citește și: Discursul ținut de Chris Martin, liderul formației Coldplay, în a doua seară de concert: "Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce a trecut cultura voastră"

Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul trupei Coldplay

După dezastrul de pe Arena Națională, Babasa a venit și cu o explicație, dezvăluind că a fost contactat de impresarii celor de la Coldplay după ce au văzut că artistul se află pe primele locuri în trending cu nu mai puțin de 5 piese.

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația. Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea! Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam. Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază", a spus Babasha.

Babasha concert Coldplay
Babasha[Sursa foto: Facebook]

După ce a stârnit un val de reacții la primul concert Coldplay, Babasha a urcat din nou pe scenă alături de Chris Martin. Cântărețul a interpretat aceeași manea ca în seara precedentă. Surpriză mare însă, deoarece reacția publicului a fost total diferită față de cea de aseară.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate. Mulțumesc celor de la Coldplay și ehipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment. Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc! Pentru cine nu știe, eu sunt foarte credincios, iar faptul că a început să picure când am intrat pe scenă și am început să cânt alături de Coldplay, pentru mine a fost un semn că divinitatea a fost alături de noi și că lucrurile chiar păreau să se schimbe o dată cu momentul acela”, spune Babasha despre contrastul dintre cele două zile de eveniment.

Citește și: Semnul divin observat de Babasha în ziua a doua de concert Coldplay: "Eu sunt foarte credincios"