• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri mondene

„Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan

„Cum poate să mintă în halul ăsta?”. George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan
George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan [Sursa foto: Instagram]
George Burcea o pune la punct pe Andreea Bălan în urma acuzațiilor cum că nu ar fi plătit pensia alimentară a celor două fetițe. Iată cum se apără actorul.

George Burcea nu a mai suportat atacurile fostei soții și a scris o postare pe contul de Facebook despre problemele cu care se confruntă în procesul cu Andreea Bălan. Îndrăgitul actor i-a adus acuzații grave fostei soții și susține că aceasta a mințit în declarațiile sale cu privire la pensia alimentară. Cântăreața cere custodie exclusivă pentru cele două fetițe pe care le au împreună și spune că actorul nu vrea să plătească pensia alimentară stabilită în instanță.

Iată mesajul transmis de George Burcea în mediul online. 

Citește și: "Îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul". Andreea Bălan, despre modul în care George Burcea are grijă de cele două fetițe pe care le au împreună

„Cum poate să mintă în halul ăsta?”. George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Starea de sănătate a celebrului Julio Iglesias s-a înrăutățit. De ce boală suferă cântărețul în vârstă de 79 de ani

George Burcea a cerut ordonanță președințială pentru că nu putea lua legătura cu cele două fetițe

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în anul 2020, după 5 ani de relație, moment în care a început o adevărată luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara. Actorul s-a mutat pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii, pentru a promova filmul ”Wednesday”, în care l-a interpretat pe Lurch, iar acum spune că a cerut ordonanță președințială, deoarece nu reușea să ia legătura cu cele două fetițe. 

„Cum poate să mintă în halul ăsta?”. George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

„Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State.  Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine.  Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?  De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea pe pagina de  Facebook.

Citește și: Ana Odagiu nu își mai încape în piele de fericire! Actrița și iubitul ei, Conrad Mericoffer, s-au căsătorit: "Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe"

George Burcea va petrece o lună în România alături de fetițele lui

George Burcea a fost plecat pentru trei luni în Statele Unite, iar acum s-a întors în țară și urmează să petreacă luna iulie alături de fetițele lui.

Deocamdată, actorul spune că el și iubita lui, Viviana Sposub, sunt în căutarea unui apartament suficient de mare, astfel încât să le poate lua pe Ella și Clara acasă, însă până atunci va încerca să petreacă cât de mai mult timp posibil cu ele.

„Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii.  De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede.

Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele.   Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Viviana și mai presus de orice au zâmbit.  Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat.

Mi-a spus: ‘Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!’ Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a mai scris actorul în postarea sa.

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: "Și-ar dori să fiu și eu la fel, dar eu i-am spus că nu are cum". Ce așteptări are partenerul de viață de la actriță

George Burcea, noi detalii în scandalul cu Andreea Bălan

Andreea Bălan susține că George Burcea nu a mai plătit pensia alimentară a celor două fetițe de patru luni, însă actorul neagă acuzațiile care i se aduc. Acesta spune că a plătit suma stabilită în instanță, însă banii nu au ajuns la cântăreață din cauza unor probleme cu cardul bancar. Iubitul Vivianei Sposub spune că nu a obținut venituri foarte mari în ultimii ani, astfel că instanța a decis ca pensia alimentară să fie în valoare de 595 lei. Actorul a mai precizat în postarea sa că Andreea Bălan îl tratează cu inferioritate din cauza veniturilor pe care le are și a mai făcut acest lucru în trecut, dar el nu se lasă intimidat. 

„Cum poate să mintă în halul ăsta?”. George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan
George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

„Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să ‘demonstreze’ minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul.  Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui. Ține una cu ‘cei 500 RON’ pe care eu i-aș fi stabilit singur , a mai povestit actorul.

„Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu să decid ceva de capul meu?  Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON.  Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. (…) Credeți că dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor?”, a continuat actorul.

„Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei. A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba.  Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toată activitatea mea, muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu. Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv”, a mai spus el.