Stiri mondene

Carlos Vives explică reacția controversată după ce a fost acuzat că a trădat-o mișelește pe Shakira

Carlos Vives explică reacția controversată după ce a fost acuzat că a trădat-o mișelește pe Shakira
Carlos Vives a oferit primele explicatii dupa ce toata lumea a putut observa gestul care a tradat o prietenie de ani de zile cu Shakira.

Columbianul a fost acuzat de catre internauti ca a tradat-o pe Shakira in momentul in care a apreciat o fotgrafie cu Pique si Clara Chia Marti. Cei doi cantareti au colaborat la numeroase proiecte muzicale si s-au sprijinit reciproc de-a lungul anilor. Carlos Vives si Shakira sunt si prieteni foarte buni in afara studioului de inregistrari, columbianul sprijinind-o si dupa separarea de Gerard Pique.

Carlos Vives, primele explicatii despre gestul sau controversat

Cu toate acestea, in urma cu cateva zile, columbianul si-a atras antipatia fanilor in momentul cand a apreciat o fotografie cu Gerard Pique si Shakira. In fotografia cu pricina cei doi protagonisti par extrem de indragostiti, iar Carlos Vives nu a ezitat sa sa aprecieze aceaasta ipostaza, moment in care internautii si fanii Shakirei au luat foc.

Carlos Vives a acordat un interviu pentru emisiunea  'America Today', in care a vorbit despre cariera si muzica lui, insa a fost intrebat si despre aceasta situatie controversata cu Shakira.Cantaretul

columbian a fost extrem de suparat si a oferit primele detalii despre reactie.

Cum a trădat-o Carlos Vives pe Shakira? „Nici măcar Iuda nu a îndrăznit să facă atât de multe”
Cum a trădat-o Carlos Vives pe Shakira?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Coșmarul pe care îl trăiește Shakira, împreună cu cei doi copii, la Miami! Cântăreața caută soluții imediate

"Spun lucruri, cant, adresez mesaje prin muzica mea, aceste lucruri sunt foarte importante pentru mine, insa fac si greseli ca aceasta pentru Shakira. Este de necrezut, imi pare foarte rau, a declarat artistul pentru "America Today."

Carlos Vives a explicat pe larg situatia controversata in care a ajuns si despre care s-a tot discutat in aceste zile. 

Carlos Vives si Shakira, prietenie neintinata

Cum a trădat-o Carlos Vives pe Shakira? „Nici măcar Iuda nu a îndrăznit să facă atât de multe”
Gerard Pique și Clara Chia Marti[Sursa foto: Instagram]

"Sunt oameni care au fost angajati pentru social media. Nu eu ma ocup. A fost o greseala a celor care se ocupa de contul meu, din cate mi s-a spus.

Cineva care posteaza pe contul meu, m-a bagat in aceasta belea."

Citește și: Cum a trădat-o Carlos Vives pe Shakira? „Nici măcar Iuda nu a îndrăznit să facă atât de multe”

Astfel, nu columbianul a fost cel responsabil de aceasta situatie, ci cineva din echipa lui care a facut aceasta greseala. De aceea si prietenia lui Carlos Vives cu Shakira nu a avut nimic de suferit.