Stiri mondene

Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri despre planurile de viitor: ”Vreau să mă apuc de...”

Invitatul de 12! Zanni, câștigătorul Survivor România”, despre planurile de viitor
Zanni a fost ”Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat. Câștigătorul ”Survivor România” le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre planurile de viitor. Uite ce a declarat artistul!

Zanni, câștigătorul „Survivor România”, continuă seria dezvăluirilor din viața personală, dar și de la „Survivor România”. Recent, Zannidache a fost invitatul de 12 de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, marele câștigător ”Survivor România” a vorbit deschis și le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre planurile de viitor, dar și despre participarea lui în concurs. De asemenea, faimosul a ținut să precizeze că de-a lungul timpului, Alex Velea și Antonia au fost mereu lângă el.

Invitatul de 12! Zanni, câștigătorul Survivor România”, despre planurile de viitor

„Vreau să mă apuc de YouTube foarte serios, să-mi găsesc un om cu care să filmez, cam asta am eu chef să fac. Vreau să filmez niște serii, să-i fac pe oameni să râdă. Asta mi-a plăcut toată viața să fac. Să-i fac pe oamenii din jurul meu să râdă, să se simtă bine, e singurul lucru pe care îmi place să-l fac.(...) Până în acest moment, eu nu prea am avut oameni care să mă bucure.(...) Este Alex Velea care mi-a dat șansa, datorită lui mi-am câștigat speranța. El mi-a dat speranța aia, motivul ăla să vreau să fac ceva cu viața mea. El cu toată echipa cu Antonia îmi dau mereu sentimentul ăla că este cineva lângă mine, dar așa nu sunt oameni care să mă bucure.(...) Sunt oameni care îmi dau sentimente pe care nu le-am avut până acum, sentimente de siguranță și de încredere, dar să mă distrez nu.  Nu îmi plac petrecerile, eu nu beau, nu fumez. Pasiunea mea este să fiu conștient.”, a spus Zanni.

Invitatul de 12- Zannidache