Stiri mondene

WRS s-a calificat în finala Eurovision. La ce oră începe finala Eurovision 2022

WRS s-a calificat în finala Eurovision.  La ce oră începe finala Eurovision 2022
WRS s-a calificat în finala Eurovision [Sursa foto: eurovision ]
Sâmbăta aceasta vom asculta din nou „Llamame” pe scena Eurovision pentru că WRS s-a calificat în finala Eurovision 2022.

18 reprezentanți din 18 țări din Europa, dar și Australia, au urcat aseara pe scena Eurovision, concurs care anul acesta s-a desfășurat la Torino. Telespectatorii au ales țările finaliste, fiecare țară având dreptul să voteze o altă țară care să meargă în marea finală, însă nu și-a putut vota propria țară. În a doua semifinală a țării au urcat pe scenă concurenți din Finlanda, Israel, Serbia, Azerbaidjan, Georgia, Malta, San Marino, Australia, Cipru, Irlanda, Macedonia de Nord, Estonia, România, Polonia, Muntenegru, Belgia, Suedia, Cehia. 

Citeste si: WRS a urcat pe scena Eurovision la Torino! Cum s-a descurcat. VIDEO

WRS a dus România în finala Eurovision. Cum a performat pe scenă?! 

România a urcat pe scenă cu numărul 13, număr pe care l-am avut și anul trecut la Eurovision, dar care nu a fost considerat a fi ghinionist de către WRS.

WRS s-a calificat în finala Eurovision.  La ce oră începe finala Eurovision 2022
WRS s-a calificat în finala Eurovision[Sursa foto: Eurovision]

WRS a făcut spectacol pe scena Eurovision. Artistul a urcat pe scenă plin de energie alături de cei patru dansatori ai săi și a umplut întreaga scena, dar și sala cu energia sa. Întregul moment a fost unul spectaculos, artistul și dansatorii săi, provocând publicul să cânte piesa alături de ei. Energia și dansul au fost punctele forte ale momentului, așa că, echipa României a convins publicul de acasă și a primit un loc în marea finală care va avea loc sâmbăta aceasta de la ora 22:00.

Citeste si: Când urcă pe scenă WRS în finala Eurovision 2022. Reprezentantul României, show de zile mari în semifinale cu "Llamame" VIDEO

WRS s-a calificat în finala Eurovision.  La ce oră începe finala Eurovision 2022
WRS s-a calificat în finala Eurovision[Sursa foto: eurovision ]

Cu puțin timp înainte de semifinală, artistul a declarat pentru VIVA! că înainte cu câteva ore de spectacol a mers la o biserică. 

„Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment”, a spus  WRS

Alături de România, în cea de-a doua semifinală s-au mai calificat și Belgia, Cehia, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia și Serbia.

Fanii concursului Eurovision Song Contest 2022 vor putea alege sâmbăta aceasta câștigătorul concursului internațional.