Stiri mondene

Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett, despre incidentul de pe scena Oscar 2022: „Umanitatea noastră nu este mereu acceptată”

Fiica lui Will Smith
Willow Smith, Willow Smith, fiica lui Will Smith  
După mai bine de patru luni de la incidentul de pe scena Oscar 2022, Willow Smith, fiica lui Will Smith, a avut o primă reacție.

Fiica lui Will Smith a făcut câteva declarații într-un interviu pentru publicația  Billboard, spunând că reacția presei de după incident nu a zguduit-o la fel de tare ca „demonii ei interiori”. Tânăra de 21 de ani a dat de înțeles că nu-și condamnă tatăl și că gestul lui a venit dintr-un moment de slăbiciune și din cauza că firea umană este supusă unor provocări, lucruri care, uneori, vedetelor nu le sunt acceptate de publicul larg.

Willow Smith, fiica lui Will Smith
Willow Smith, fiica lui Will Smith

Citeste si: Jada Pinkett Smith, primele declarații despre conflictul dintre Will Smith și Chris Rock: „În starea în care lumea este astăzi, avem nevoie de amândoi”

„Toți membrii familiei mele sunt oameni, și iubesc acest lucru în cazul fiecăruia dintre ei. Din cauza situației și a poziției ocupate, umanitatea noastră nu este mereu acceptată și se așteaptă de la noi să ne comportăm în moduri care nu sunt propice unei vieți sănătoase sau oneste”, a declarat Willow Smith, 21 de ani, conform  CNN.

Willow Smith, fiica lui Will Smith
Willow Smith, fiica lui Will Smith

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor: „Am trădat încrederea”

Gluma lui Chris Rock despre părul tuns al Jadei Pinkett Smith, soţia lui Will Smith care suferă de o boală ce provoacă o cădere semnificativă a părului, a declanşat scandalul de la gala premiilor Oscar. După ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scena Oscar 2022, Will Smith a luat o decizie neașteptată. Mai exact, starul de la Hollywood și-a dat demisia din Academia de Arte și Științe Cinematografice

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor
Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor

Citeste si: Chris Rock a reacționat după ce actorul Will Smith i-a cerut iertare pentru incidentul de la Gala Premiilor Oscar: „Lumea pretinde că este o victimă”

„Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită.(...) Schimbarea necesită timp și mă angajez să lucrez cu mine însămi pentru a mă asigura că nu voi mai permite niciodată violenței să depășească rațiunea”,  şi-a exprimat regretul Will Smith.

Citește continuarea aici!