Stiri

WhatsApp, trucul cu ajutorul căruia vei putea trimite în continuare mesaje persoanelor care te-au blocat. Puțini oameni știu asta

Trucuri de folosit pe WhatsApp
Trucuri de folosit pe WhatsApp [Sursa foto: PixaBay]
WhatsApp ascunde un truc cu ajutorul căruia poți trimite mesaje persoanelor care te-au blocat. Iată ce pași trebuie să urmezi.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. A apărut pe piață în anul 2009. De atunci, sistemul a beneficiat de o multitudine de funcții care fac viața utilizatorilor mai ușoară. În prezent, se bucură de peste două miliarde de utilizatori activi.

Utilizatorii WhatsApp au descoperit un truc nou pentru platforma de mesagerie folosită de peste 2 milioane de persoane. De acum vei putea trimite mesaje persoanelor care te blochează.

Pentru a relua legătură cu o persoană care te-a blocat ai nevoie de colaborarea unei alte persoane. În acest fel, el trebuie să aibă contactul tău, dar și al persoanei care te-a blocat și cu care vrei să discuți. Află în rândurile de mai jos cum trebuie să procedezi pentru a putea trimite mesaje persoanei care te-a blocat 

Trucuri de folosit pe WhatsApp
Trucuri de folosit pe WhatsApp[Sursa foto: PixaBay]

Ce pași trebuie să urmezi pentru a relua legătura cu contactul care te-a blocat

  1. Intră în aplicația WhatsApp.
  2. Solicită unui contact comun să creeze un grup cu toți trei: el/ea, tu și persoana care te-a blocat. De reținut, în acest caz, este că tu nu poți adăuga persoana blocată în niciun fel de grup.
  3. După adăugarea persoanei care te-a blocat în grup, contactul comun poate părăsi chat-ul.
  4. Poți trimite mesaje persoanei care te-a blocat în grup, le va primi și le va putea citi. Conversați

    Citește și: WhatsApp lucrează la o nouă actualizare! Utilizatorii vor putea să editeze mesajele trimise

    a se va încheia, însă, dacă persoana care te-a blocat decide să părăsească grupul.

Citește și: WhatsApp a lansat funcția Communities. În ce constă această funcție?!

Telefoanele pe care aplicația nu va mai funcționa din 31 decembrie

Aplicațiile mobile sunt în continuă dezvoltare, astfel că unele dispozitive devin incompatibile. Începând din 31 decembrie, WhatsApp, cea mai utilizată aplicație din lume, nu va mai funcționa pe anumite telefoane mobile.

Trucuri de folosit pe WhatsApp
Trucuri de folosit pe WhatsApp[Sursa foto: PixaBay]

De anul viitor, telefoanele trebuie să aibă sisteme de operare pentru a putea utiliza aplicațiaIOS 12.1 și Android 4.2. Cei care vor vrea să beneficieze în continuare serviciul de mesagerie trebuie să o actualizeze.

Lista cu smartphone-urile care nu vor mai fi compatibile

Samsung: Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2.

Citește și: WhatsApp lucrează la o nouă actualizare! Utilizatorii vor putea să editeze mesajele trimise

LG: Optimus L3 II Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus L3 II, Optimus L7II, Optimus L5 Dual, Optimus L7 Dual, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus L2 II, Optimus L4 II, Optimus L6, Optimus L6, EnactLG Lucid 2, Optimus F7.

HUAWEI: Ascend Mate, Ascend G740, Ascend D2. Lenovo: A820. Apple: iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 6S Plus și Sony: Xperia M.