Stiri

Wednesday, sezon 2! Când apare pe Netflix. Fanii sunt dezamăgiți

Wednesday, sezon 2
Wednesday, sezon 2! Când se lansează pe Netflix [Sursa foto: Netflix ]
Iată când ar putea apărea sezonul 2 din serialul „Wednesday”.

Wednesday, sezon 2. Serialul se află în aceste momente pe primul loc în pe Netflix, la o săptămână de la apariție. „Wednesday” a fost lansat pe data de 23 noiembrie 2022, iar fanii așteaptă deja cu nerăbdare noutăți despre un al doilea sezon. Serialul „Wednesday“, cu actrița Jenna Ortega în rolul principal, a acumulat un total de 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial săptămâna trecută și a devenit cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză.

Producția semnată de Tim Burton a fost filmată în România, iar producătorii se gândesc deja intens la un al doilea sezon. Iată tot ce știm despre un al doilea sezon al serialului „Wednesday”.

Wednesday, sezon 2
Tot ce se știe despre Wednesday, sezon 2[Sursa foto: Netflix ]

Citește și: 5 motive să te uiți la Wednesday

Wednesday, sezon 2. Când ar urma să apară pe Netflix

Netflix a anunțat că „Wednesday“ se va întoarce oficial pentru un al doilea sezon în 2024.

„Sezonul 2 din „Wednesday” este așteptat în 2024”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de un poster cu familia Addams și „Coming Soon”, în dreapta jos. 

Creatorii emisiunii speră la mai multe aventuri ale familiei Addams, în special personajul principal, tânăra Wednesday. Mai mult, se pare că sezonul 2 al superproducției Netflix vine și cu ceva schimbări. Acțiunea va fi concentrată atât pe Wednesday, personajul principal al serialului, cât și pe familia Addams. Deci, ceva ne spune că îi vom vedea mai des pe Morticia, Gomez și, să nu uităm, pe Lurch alias George Burcea! 

Citește și: Care este coloana sonoră de la serialul Wednesday

Alfred Gough, co-creatorul serialului, a declarat pentru Empire cu privire la viitorul serialului. El a mărturisit că sunt mai multe povești despre familia Addams ce urmează să fie dezvăluite publicului: „Miles și cu mine discutăm între noi despre ce urmează pentru serial. Cu siguranță există mai multe lucruri pe care le poți explora în lumea familiei Addams”.

Filmările pentru proiectul Tim Burton, care au avut loc în România, au început în septembrie anul trecut și s-au încheiat în martie 2022. prin urmare, este puțin probabil să vedem al doilea sezonal serialului până la începutul anului 2024, potrivit Radio Times.

Wednesday, sezonul 2 
Când ar urma să apară Wednesday, sezonul 2 [Sursa foto: Netflix ]

Netflix, sezonul 2. Cine sunt actorii care ar putea reveni în continuarea serialului

Jenny Ortega în rolul lui Wednesday Addams
Catherine Zeta-Jones ca Morticia Addams
Luis Guzmán ca Gomez Addams
Isaac Ordonez ca Pugsley Addams
Fred Armisen ca unchiul Fester
Gwendoline Christie în rolul principalului Larissa Weems
Jamie McShane în rolul șerifului Galpin
Percy Hynes White ca Xavier Thorpe
Hunter Doohan ca Tyler Galpin
Emma Myers ca Enid Sinclair
Joy Sunday ca Bianca Barclay