Stiri mondene

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea! Din ce motive se ceartă cel mai des: „Burcea, mi-ai scos peri albi!”

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea! Din ce motive se ceartă cel mai des: „Burcea, mi-ai scos peri albi!”
Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea [Sursa foto: Facebook]
Viviana Sposub și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația sa cu actorul George Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul relației, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și actorul au dat dovadă de sprijin, afecțiune și iubire. Deși cei doi îndrăgostiți se susțin și se iubesc necondiționat, există și momente de tensiune în relație. Invitată în emisiunea "Duet", moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Viviana Sposub a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul ei de viață.

Tânăra a mărturisit că cei doi se potrivesc în mai multe aspecte, ceea ce ar fi și secretul relației lor solide.  

Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea
Viviana Sosub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub?! Primele declarații ale actorului:” Ea e sprijinul meu”

„Mă frapează tot la el! Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată. Important este că ne înțelegem, în pofida lucrurilor care s-au întâmplat, discuțiilor, noi suntem acolo puternici, pe poziție. Avem un an și jumătate de relație, dar simt că au trecut 5-6 ani”, a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea

În continuare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit și care e motivul pentru care uneori mai apar și mici conflicte între ei. Viviana Sposub  a explicat faptul că, deși s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul relației, ea și partenerul său de viață au rămas la fel de uniți, indiferent de obstacole.

Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea
Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Viviana Sposub, cerută de soție de George Burcea în văzul tuturor. Cum a reacționat concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Burcea, mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată iubirea, nebunia și după aia tot felul de întâmplări. Întotdeauna noi avem de luptat cu alții, că noi între noi suntem bine, suntem parteneri. Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat.”,  a mai adăuat Viviana Sposub.

Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea
Viviana Sposub, despre relația cu eorge Burcea[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși formează un cuplu, actorul si prezentatoarea TV se sprijină și în ceea ce privește viața profesională și fiecare are câte un cuvânt de spus când vine vorba de proiectele și ofertele pe care le primesc.  

„Mie îmi place să zic că e managerul meu, dar lui nu îi place. Noi ne susținem din iubire. De câte ori are el o filmare, eu merg cu el. De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel. E o susținere necondiționată și dacă am cataloga-o cumva, el e managerul meu sau eu sunt managera a lui, parcă s-ar pierde din farmec. Suntem parteneri efectiv, tot ce facem facem împreună, inclusiv pe plan profesional”, a adăugat Viviana Sposub în emisiunea „Duet cu Alexandra.”.