Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Sianna & Radu Sîrbu - Lângă Ai Tăi (ft. Sîrbu Family)

Sianna & Radu Sîrbu - Lângă Ai Tăi (ft. Sîrbu Family)
Sianna & Radu Sîrbu - Lângă Ai Tăi (ft. Sîrbu Family) [Sursa foto: Captură YouTube]
Sianna și Radu Sîrbu au lansat "Lângă Ai Tăi", o piesă alături de cei trei copiii ai lor. Iată cât de bine sună și cum arată videoclipul.

Sianna  &  Radu Sîrbu  au pregătit o imensă surpriză de sărbători pentru  publicul lor. Este prima dată când artiștii lansează o piesă alături de toți copiii lor, de la mic la mare:  David- Nicolas  (6ani),  Eva-Maria  (9 ani) și  Anastasia-Dalia  (17 ani).

Versurile piesei ”Lângă Ai Tăi” sunt scrise de Sianna și exprimă sentimentul de dor de persoanele dragi.

Noul single marchează o premieră pentru Sianna și Radu Sîrbu. Este prima dată când îndrăgiții artiști lansează o melodie alături de toți copiii lor, de la mic la mare: David- Nicolas (6ani), Eva-Maria (9 ani) și Anastasia-Dalia (17 ani). Piesa se poate asculta pe toate platformele digitale.

Sianna și Radu Sîrbu, primele declarații despre lansarea piesei ”Lângă Ai Tăi”  

Intitulată" Lângă ai tăi",  piesa vine cu un sound dansant și jucăuș cu influențe Pop-Dance, transmițând un mesaj pozitiv în care se poate regăsi fiecare dintre noi: ORIUNDE TE-AI AFLA ÎN LUMEA ACEASTA, TOT MAI BINE E

ACASĂ  #LangaAiTai”.

"Piesă aceasta transmite nu doar cuvinte, dar și o energie debordantă cum rar mai găsești în piesele din zilele noastre. Copiii au ceva magic în vocile lor, și nu mă refer la octave, ci la simplitatea, naivitatea și fericirea pe care o transmit prin interpretare. Este una din piesele mele preferate din cele peste 200 de piese scrise în ultimii ani și sigur motivul sunt cei 3 pitici care au pus magie în fiecare vers.

Sper să simțiți asta când savurați piesa lângă oamenii dragi" ,a declarat Sianna.

Citește și: Sianna și Radu Sîrbu au lansat piesa „Dacă tu rămâi”

"Mulți m-au întrebat dacă îmi doresc că picii noștri să ne calce pe urme, însă chiar dacă toți copiii noștri sunt pasionați de tot ce înseamnă creație, arta frumosului, și fac școală de muzică pe lângă școală generală, eu nu mi-am propus neapărat acest lucru. Vreau ca ei să-și croiască singuri drumul și să-și descopere singuri pasiunile, iar eu îi voi susține în orice domeniu își vor alege ei, fie că e muzică, IT sau orice altceva. Însă ca obiectiv îmi doresc mult să le transmit arta muzicii, pentru cultură lor generală.
Producția piesei <<Lângă ai tăi>> a fost o experiență de neuitat! Cu toții ne-am implicat și am muncit mult atât în studio, cât și la repetiții, drept dovadă rezultatul este pe măsura așteptărilor, iar picii sunt încântați de piesă și o fredonează cu orice ocazie",
a adăugat Radu Sîrbu.