Stiri

VIDEO: Un angajat de la Serviciul Parcări din Arad, aflat sub influenţa alcoolului, a dat amenzi șoferilor care nu au plătit parcarea! Ce s-a întâmplat cu parcagiul beat și sancțiunile pe care le-a dat

Un parcagiu beat a împărțit amenzi
Un parcagiu beat a împărțit amenzi [Sursa foto: Captură video]
Un parcagiu din Arad a fost filmat beat în timp ce împărțea amenzi pentru mașinile care nu aveau achitată taxa de parcare.

Agentul societății Recons S.A. abia se ținea pe picioare, dar împărțea amenzi pentru mașinile care nu aveau achitată taxa de parcare. Un localnic l-a filmat pe angajatul primăriei cu telefonul, iar când a văzut obiectivul camerei de luat vederi, angajatul de la Serviciul Parcări din Arad a venit ameninţător spre cel care îl filma. Doar că nu a putut să scoată niciun cuvânt și chiar s-a împiedicat de nişte cabluri aflate lângă un stâlp.

Un parcagiu beat a împărțit amenzi
Un parcagiu beat a împărțit amenzi[Sursa foto: Captură video]

Clătinându-se de pe un picior pe altul, bărbatul a fost abordat chiar de către un arădean. Dialogul dintre cei doi, însă, nu a fost dus până la capăt, căci arădeanul încerca să afle mai multe detalii din partea angajatului, dar bărbatul abia era atent la conversație.

Arădeanul:  Spune!
Angajat la Parcări:  Nimic…
Arădeanul:  Nimic? Vezi să nu cazi! Verifici numerele?
Angajat la Parcări:  Da!
Arădeanul:  Super! Dar oare e bine să fii în starea asta la lucru?
Angajat la Parcări:  Așa e…
Arădeanul:  Așa e?! Oare amenzile pe care le dai sunt corect date astăzi?
Angajat la Parcări:  Da.
Arădeanul:  Da? Lasă că vedem. Vedem ce zic șefii de treaba asta!

Ce s-a întâmplat cu parcagiul beat

Conducerea Serviciului de Parcări a văzut filmuleţul care circulă pe reţelele sociale încă de duminică după amiază, iar luni dimineaţa a constituit comisia de disciplină care a analizat comportamentul parcagiului, care și-a dat demisia.

Un parcagiu beat a împărțit amenzi
Un parcagiu beat a împărțit amenzi[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: O polițistă vitezomană sub acoperire i-a ”întins” o capcană unui coleg de la Rutieră, spunându-i că vine de la amant și i-a oferit șpagă! Polițistul va sta 4 ani în spatele gratiilor

Luni, la prima oră, angajatul a intrat în Comisia de Disciplină şi a decis să îşi prezinte demisia. Drept urmare, actul a fost luat la cunoştinţă şi i-a fost aprobată desfacerea contractului de muncă la zi, începând cu data de 5 septembrie”, a declarat Nicolae Mehelean, directorul Serviciului de Parcări pentru publicația  Aradon.

În ceea ce privește amenzile pe care bărbatul le-a împărțit duminică rămân în picioare, în contextul în care se plătește parcarea, în Piața Obor, și în zilele de weekend.