Stiri mondene

VIDEO Schimbul de replici tensionate dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck din timpul Premiilor Grammy. Ce i-ar fi spus artista soțului ei

Ce i-ar fi spus Jennifer Lopez lui Ben Affleck la Premiile Grammy
 Jennifer Lopez și Ben Affleck  [Sursa foto: Instagram]
Camerele de luat vederi au surprins momentul în care Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au adresat schimbul intens de replici. Ce și-au spus în timpul Galei de decernare a premiilor Grammy?

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși adesea ceva mai încordați în public, însă imaginile cu cei doi de la Gala Premiilor Grammy de duminică seara au făcut înconjurul internetului. Artista i-ar fi cerut partenerului ei să arate mai degrabă motivat decât serios. Totuși, actorul nu și-a schimbat expresia facială. Schimbul de replici dintre cei doi a fost transcris de un cititor pe buze, la cererea redacției britanice, potrivit DailyMail. 

„Oprește-te! Pari mai prietenos. Arată motivat.”, i-ar fi spus Lopez soțului ei, în timp ce acesta i-ar fi răspuns: „Aș putea „.

Fața încordată a lui JLo se transformă încet într-una de interes, pe măsură ce își îndreaptă atenția către gazda Trevor Noah, care vorbea în camera de filmat chiar lângă ea. Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dat seama că momentul tensionat a fost surprins de camerele de luat vederi și au încercat să-și schimbe atitudinea.

Însă imaginile au devenit virale și în mediul online au apărut numeroase glume la adresa actorului.

Citește și: Jennifer Lopez, declarații emoționante despre mutarea cu Ben Affleck: „A fost o tranziție foarte emoționantă”

Momentul viral de la Premiile Grammy vine la scurt timp după ce cuplul a mai fost surprins într-o ipostază tensionată. Acesta a avut loc după ce Affleck a fost surprins de camerele de filmat în timp ce o confrunta pe partenera sa la premiera filmului ei,  Shotgun Wedding,

pe 18 ianuarie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Mesajul postat de Jennifer Lopez după apariția imaginilor controversate cu soțul ei

În ciuda acestui moment tensionat, Jennifer Lopez  a postat câteva cadre de la ceremonie pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj emoționant și plin de dragoste pentru soțul ei. Vedeta de la Hollywood a publicat un videoclip în care surprinde ținuta ei spectaculoasă și mai multe imagini în timp ce își arăta afecțiunea față de soțul ei.

Citește și: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

„Întotdeauna petrec cel mai bun timp alături de dragostea mea, soțul meu.”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram luni, după ceremonie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)