Stiri

VIDEO: Reacția Edei Marcus când a aflat că nu este lăsată să intre în direct pentru a anunța punctele României: „Nu cred! Nu cred așa ceva”

Reacția Edei Marcus când a aflat că nu este lăsată să intre în direct pentru a anunța punctele României:
Eda Marcus [Sursa foto: Captură YouTube]
Prezentatoarea Eda Marcus a făcut publică înregistrarea cu momentul când nu a fost lăsată să intre în direct. Uite cum a reacționat!

În timpul finalei Eurovision, momentul în care Eda Marcus trebuia să anunțe punctajul oferit de țara noastră nu a mai fost transmis, prezentatorii susținând că nu a putut fi realizată conexiunea. Ei au spus însă că dau cuvântul coordonatorul concursului Eurovision 2022, care a anunțat că cele 12 puncte sunt acordate Ucrainei. Ulterior, TVR a anunțat prin intermediul unui mesaj făcut public pe rețelele sociale că juriul din România acordase cele 12 puncte Republicii Moldova.

Citeste si: Cezar Ouatu, reacție acidă după ce România a fost acuzată de fraudă la Eurovision 2022: „Cei din delegație știu ce s-a întâmplat acolo”

Eda Marcus, prezentatoarea TVR, a publicat pe Instagram înregistrarea cu momentul "Bucharest is calling", consternarea ei atunci când Televiziunii Române i-a fost refuzată de către EBU (European Broadcasting Union) transmiterea în direct.

Reacția Edei Marcus când a aflat că nu este lăsată să intre în direct pentru a anunța punctele României
Eda Marcus[Sursa foto: Instagram]

Aceasta este o înregistrare în timp real după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este de fapt dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur şi simplu peste noi ca şi cand nu am fi existat", a scris Eda Marcus.

Citeste si: TVR reacționează după ce votul României la Eurovision a fost anulat! Juriul din România a dat punctaj maxim Moldovei

Reacția Edei Marcus când a aflat că nu este lăsată să intre în direct pentru a anunța punctele României:
Eda Marcus[Sursa foto: Captură YouTube]

„În momentul când eu trebuia să spun ”Bună seara” întregii lumi, l-am auzit pe Mika spunând că România are o problemă tehnică și că nu o să mai intrăm. Consemnarea mea este înregistrată”, a spus Eda Marcus, în momentul când trebuie să intre în direct.

Reacția prezentatoarei Eda Marcus

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eda Marcus (@eda_marcus)

TVR reacționează după ce votul României la Eurovision a fost anulat!

Televiziunea Română a reacționat după ce juriul din România a fost descalificat și pe micul ecran a părut că a dat punctaj maxim Ucrainei, nu Moldovei, așa cum stabiliseră inițial. Citește contnuarea aici!