Stiri mondene

VIDEO: Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov, în Săptămâna Mare! Anunțul făcut de artistă: „Ce s-ar face inima fără iubire”

Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov, în Săptămâna Mare
Paula Seling [Sursa foto: Instagram]
Paula Seling a susţinut un concert emoţionant într-o biserică, în Săptămâna Mare.

Paula Seling a cântat mai multe cântece cu tematică religioasă acum, în Săptămâna Mare, într-o biserică din Brașov. Cu această ocazie, cântăreața a anunțat că lansează un videoclip al unei melodii religioase, în Joia Mare, închinate Maicii Domnului. Cântecul este scris de Sfântul Nectarie din Eghina!

Paula Seling și-a început recitalul de la Brașov cu vorbele scrise de Apostolul Pavel, care a subliniat în Epistola l către Corinteni, cât de importantă este iubirea, în special iubirea pentru aproapele nostru.

Citeste si: Paula Seling a lansat piesa „N-ai nevoie de foarte multe”

„Pentru că iubirea ține lumea laolaltă, iubirea dintre noi, iubirea oamenilor pentru oameni și pentru tot ceea ce ne înconjoară și tot ceea ce a fost dat de Dumnezeu. Ce s-ar face inima fără iubire… dacă nu ar cunoaște iubirea? Nu-i așa? Ar fi un haos total. Mergem mai departe la un cântec ‘La umbra crucii tale.  Dacă v-a plăcut acest cântec bisericesc vă invit să urmăriți și un videoclip, pe care urmează să îl lansez joi, 21 aprilie, și de abia aștept. Am muncit mult la el.

Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov, în Săptămâna Mare
Paula Seling[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Paula Seling a lansat piesa „Alesul meu”

Este pentru a doua oară când am cântat această melodie, dar e ca și când o cânt prima dată. Pentru mine este foarte mult în acest imn, așa că intrați pe pagina mea. Și pentru că suntem în pragul Învierii Domnului, când, de fapt, lumea toată reînvie, simbolul primăverii este acesta…  Aș vrea să vă cânt un cântec, pe care l-am ascultat în Ardeal, anul trecut, în decembrie. Dar eu cred că acum este și mai potrivit să îl cânt, ‘A mai trecut un an”, a transmis Paula Seling, pentru fanatik.ro