Stiri mondene

VIDEO: Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici: „Record, după record. Ce mai este de spus?”

VIDEO: Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici: „Record, după record. Ce mai este de spus?”
Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj impresionant lui David Popovici. Iată ce i-a transmis emblema României!

David Popovici ne-a obișnuit cu record după record în competițiile olimpice de înot. Acesta a devenit, luni, campion european și la proba de 200 de metri liber. Printre sportivii de marcă ce l-au felicitat pe David Popovici după victoriile fabuloase de la Campionatul European de la Roma, s-a aflat şi simbolul inegalabil al gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci. 

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toții ca un român a obținut această performanță.

Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”,  a spus Nadia Comăneci.

După câștigarea probei de 200 de metri, unde David Popovici a luat aurul, Nadia Comăneci i-a urat un mesaj public, pe pagina personală de Facebook. Campioana olimpică s-a declarat uluită de talentul lui David și l-a felicitat pentru reușita sa. 

Citeste si: David Popovici, primit ca un erou la întoarcerea în ţară: "Nu sunt obişnuit cu atâta atenţie". Care este visul său suprem şi ce le-a transmis autorităţilor

„David Popovici. Ce mai este de spus? Felicitări! Record, după record. Mă bucur enorm! Aștept să ne revedem curând, bravo!”,  este mesajul transmis de Nadia Comăneci.

David Popovici, campion european la 200 de metri liber, la Europenele desfășurate la Roma

David Popovici face România mandră, iar noul star al natației mondiale continuă să uimească cu abilitățile sale. Tânărul de 17 ani a reușit să devină campion european și la proba de 200 de metri liber având un timp de 1:42:97, record mondial la juniori. 

Citeste si: Povestea mai puţin cunoscută a lui David Popovici. Ce probleme de sănătate a avut şi care este programul său zilnic

„Am avut un timp foarte bun, ce voiam sub 1:43, nu mi-am propus un timp pentru această cursă. Am obținut ce voiam, am avut o cursă foarte bună. Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț. Mai durează puțin până să ajung și la 50 de metri, acolo e un sprint continuu, e altfel. Sunt unul dintre rechini acum”, a spus David Popovici.