Stiri mondene

VIDEO: Maluma, reacție neașteptată în Qatar. Artistul columbian a plecat nervos în timpul unui interviu. Ce l-a deranjat atât de tare: „Ești rău!”

VIDEO: Maluma, reacție neașteptată în Qatar. Artistul columbian a plecat nervos în timpul unui interviu. Ce l-a deranjat atât de tare: „Ești rău!”
Maluma a plecat nervos în timpul unui interviu în Qatar. Motivul pentru care artistul columbian a avut această reacție.

Maluma, pe numele lui adevărat Juan Luis Londoño Arias, a deschis cu o zi înainte de startul turneului Fan Festivalul dedicat suporterilor, dar s-a confruntat cu criticile referitoare la faptul că a acceptat invitația organizatorilor, în contextul în care alte mari vedete precum Shakira, Dua Lipa sau Rod Stewart au refuzat din cauza încălcării repetate a drepturilor omului în țara asiatică.

Maluma, reacție neașteptată în Qatar
Maluma, reacție neașteptată în Qatar[Sursa foto: Instagram]

Într-un interviu acordat televiziunii israeliene Kan TV, Maluma a fost întrebat direct despre situație: ” Shakira și Dua Lipa au refuzat să participe la această Cupă Mondială din pricina renumelui Qatarului în ceea ce privește încălcarea drepturilor omului.

Evident, oamenii se gândesc: Maluma, nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului în această țară?” 

Citește și: Maluma și Marc Anthony, o nouă colaborare de succes? Detaliul observat de internauți 

VIDEO: Maluma, reacție neașteptată în Qatar. Artistul columbian a plecat nervos în timpul unui interviu. Ce l-a deranjat atât de tare: „Ești rău!”
Maluma, reacție neașteptată în Qatar[Sursa foto: BBC ]

„Ba da, dar e ceva ce nu pot rezolva. Am venit aici să mă bucur de viață, să mă bucur de fotbal și de celebrarea fotbalului. Nu este ceva în care trebuie să mă implic. Sunt aici să mă bucur de muzică și de viața frumoasă și să joc și fotbal”,  a răspuns Maluma.

Maluma a plecat nervos în timpul unui interviu în Qatar.
Maluma[Sursa foto: Instagram]

Momentul în care Maluma și-a ieșit din minți și a plecat în timpul interviului

Reporterul însă nu s-a oprit și a continuat să insiste pe subiect:  „Dar poți înțelege că oamenii vor spune că cu prezența ta aici ajuți în spălarea..”, fiind întrerupt de ”Papi Juancho” care și-a întrebat echipa dacă trebuie să răspundă întrebării. Aceștia i-au transmis că nu, iar artistul columbian s-a ridicat și a părăsit platoul. Gazda a întrebat care este problema, iar Maluma  i-a răspuns:  „Ești rău!”,  la care reporterul a concluzionat:  „Asta este ceea ce spun și gândesc oamenii”

Ulterior, Maluma a făcut o postare pe Instastory în care a răspuns tranșant criticilor:  „În seara aceasta vom cânta imnul oficial al Mondialului la Fan Event. Eu am venit să mă bucur de petrecerea fotbalului, să îmi pun banderola și cultura în cel mai important eveniment din istoria sportului și să aduc bucurie în toate colțurile lumii. Asta este treaba mea și poziția mea. Nu mă voi schimba și voi continua să fac asta cu toată dragostea din lume. Dacă unii nu au vrut să vină e problema lor dar eu sunt aici înfruntând realitate și aducând lumină întregii lumi”.

Citește și: VIDEO: Maluma și-a îndeplinit o mare dorință. Ce le-a transmis artistul celor care îl urmăresc: „Dacă eu am putut, puteți și voi”

Maluma și Nicki Minaj, împreună cu Myriam Fares au compus „Tukoh Taka”, imnul oficial al Campionatul Mondial de Fotbal. În doar câteva zile, piesa are peste 14 milioane de vizualizări.