Stiri mondene

VIDEO: Justin Bieber, nevoit să-și anuleze concertele! Artistul are jumătate de față paralizată: „Este destul de grav. Sper că mă înțelegeți”

Justin Bieber are jumătate de față paralizată
Justin Bieber are jumătate de față paralizată [Sursa foto: Captură video]
Justin Bieber a anulat mai multe concerte din cauza unei paralizii care îi afectează jumătate din faţă.

Justin Bieber a postat un mesaj pe Instagram prin care îi anunța pe fani că este nevoit să anuleze concertele. Soțul lui Hailey Bieber a precizat că se confruntă cu probleme de sănătate, cu toate acestea, internauții nu l-au crezut și s-au revoltat pe faptul că au plătit bilet la un eveniment care nu mai avea loc. Vizibil afectat, starul de origine canadiană a decis să facă un video și să le explice fanilor prin ce momente dificile trece.

Justin Bieber are jumătate de față paralizată
Justin Bieber are jumătate de față paralizată[Sursa foto: Captură video]

Justin Bieber suferă de sindromul Ramsay Hunt și, ca urmare, jumătate din fața acestuia este paralizată. Artistul are nevoie de recuperare. Vizibil trist, cântărețul a promis că face tot posibilul pentru ca lucrurile să revină la normal. Momentan, tot ceea ce știe și el este faptul că nervul unei urechi a fost afectat de un virus foarte puternic. 

Justin Bieber are jumătate de față paralizată
Justin Bieber are jumătate de față paralizată[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Justin Bieber și Hailey Baldwin, sărut pasional pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Audio Dmineața Nebună

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac” le-a spus Justin Bieber fanilor săi. 

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers

♬ original sound- Justin Bieber

Sindromul Ramsay Hunt

Sindromul Ramsay Hunt, cunoscut sub numele de "Herpes zoster oticus", este o infecţie cu virusul varicelozosterian, din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial. Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşie şi vezicule în interiorul sau în jurul urechii şi timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau limbă.

Sindromul Ramsay Hunt
Sindromul Ramsay Hunt

Citeste si: Justin Bieber, gata să-și mărească familia! Declarațiile făcute în cel mai nou documentar despre viața sa

Aceasta este cauzată de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicela la pacient. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.