Stiri mondene

VIDEO: Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă! Fanii au fost fermecați de frumusețea vedetei: „Arăți magnific”

Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă
Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Salman Khan?!

De câțiva ani buni, Iulia Vântur locuiește în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Salman Khan. Din acel moment, viața fostei prezentatoare TV s-a schimbat radical, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Deși mulți nu au crezut în șansele sale de a reuși, iată că iubita lui Salman Khan a reușit să își construiască o carieră înfloritoare și peste hotare, devenind un adevărat star la Bollywood. 

Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă
Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă[Sursa foto: Facebook]

Recent, Iulia Vântur a postat câteva imagini de senzație pe pagina sa de Instagram în care purta o rochie de mireasă. La vederea imaginilor, internauții au fost fermecați de frumusețea vedetei și i-au scris numeroase mesaje prin care și-au exprimat aprecierea.

„Albul este o culoare atât de magică: ușoară ca un nor, calmă ca briza și totuși rebelă ca o floare sălbatică.

"," Albul – este o culoare a purității și simplității, transmite inocență, rafinament și bun gust.....Arăți magnific!", au fost câteva dintre comentarii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Citeste si: Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India: „A crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu”

Pe lângă reacțiile pozitive pentru fosta prezentatoare TV, alți fani, într-o notă amzantă, l-au atenționat pe Salman Khan. Mai exact, aceștia i-au spus actorului să aibă mare grijă pentru că în România există o tradiție, în care la nuntă, mireasa este furată.

„Hai să fie într-un ceas bun! @beingsalmankhan, ai grijă că la noi se fură mireasa! Fii cu ochii-n patru că așa nu mai găsești.”,  a spus un alt urmăritor.

Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă
Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă[Sursa foto: Facebook]

Motivul pentru care Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă

Iulia Vântur îmbrăcase superbă rochie pentru o ședință foto, nicidecum pentru nuntă. Când vine vorba de căsătorie, oricum vedeta are o atitudine rezervată. 

Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă
Iulia Vântur, apariție inedită în rochie de mireasă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan! Cum îl caracterizează pe celebrul actor indian: „Oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui”

„Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a spus Iulia Vântur, pentru  VIVA.