Stiri

VIDEO: Două asistente s-au filmat pe TikTok cântând manele în camera de gardă a unui spital din Gorj

Două asistente s-au filmat pe TikTok cântând manele în camera de gardă a a unui spital
Două asistente s-au filmat pe TikTok cântând manele în camera de gardă a a unui spital [Sursa foto: PixaBay]
Două asistente de la Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan“ din Rovinari, aflate în camera de gardă, s-au filmat pe ritmuri de manele. Ce a decis managerul spitalului din Gorj?

Două asistente medicale, ale Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj s-au filmat cântând manele în camera de gardă a instituției. Cea care înregistrează videoclipul pare marcată de manea și începe să cânte și ea. Amuzată de situație, insistă ca și colega ei, care vorbea la telefon, să fie atentă la cameră și să fredoneze și ea melodia, moment în care îi ia telefonul fix din mână și îl aruncă pe birou. 

"Dă-le d***u de apeluri, să moară ăștia, pe Tik Tok să fim, urgențele să aștepte.", a spus persoana care a postat filmarea asistentelor medicale, pa pagina de Facebook.

La scurt timp, videoclipul a fost publicat de către un localnic pe TikTok, acolo unde a pornit o mulțime de reacții din partea oamenilor. Cei care au văzut filmarea s-au declarat revoltați de atitudinea celor două asistente medicale din județul Gorj. 

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a fost victima unui accident rutier. A ajuns la spital și s-a ales și cu dosar penal- AUDIO

„Ce părerea are conducerea spitalului? Oare au văzut filmarea? Rușine, nesimțire și bătaie de joc”, „Așa ceva nu se permite decât în țara noastră…rușine să le fie…cât o să ne mai țină în spate Dumnezeu”,  „Le doare la bască de plângerile voastre, tot acolo or sa fie și peste câțiva ani,dacă nu vor avansa în funcție…..la noi fac ce vor mușchii lor,degeaba ne plângem dacă nu ieșim în stradă…..au puterea de partea lor ,așa ca ciocul mic”, au fost unele dintre comentariile videoclipului de pe TikTok.

 Două asistente s-au filmat pe TikTok cântând manele în camera de gardă a a unui spital
Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari[Sursa foto: Facebook]

Decizia conducerii spitalului după apariția filmării

După ce aceste imagini au apărut în presa din județ, spitalul gorjean a avut o primă reacție, prin care s-a explicat faptul că filmarea este veche de aproape un an și că, între timp, cele două asistente au fost sancționate.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a ajuns la spital după ce ar fi mâncat carne de porc la garniţă- AUDIO

La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.   Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate”,  a transmis Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj.