Stiri mondene

VIDEO: Alec și Hilaria Baldwin au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil: „De-abia aștept să te cunosc”

Alec și Hilaria Bladwin au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil pe care îl au împreună
Alec și Hilaria Bladwin 
După ce au anunțat că își vor mări familia, Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, vor deveni părinți pentru a șaptea oară. Anunțul a fost făcut chiar de ei la sfârșitul lunii martie pe rețelele sociale. Până acum ceva timp, soția actorului nu era pregătită să dezvăluie sexul bebelușului, însă luni, 9 mai, a fost postat un filmuleț cu întreaga familie împărtășind marea veste. În imagini putem observa că fiecare membru îi oferă sfaturi de viață bebelușului, iar Hilaria Baldwin  încheie înregistrare spunând că „de-abia aștept să te cunosc, fiica mea”.

 

Alec și Hilaria Bladwin au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil pe care îl au împreună
Alec și Hilaria Bladwin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară! Anunțul făcut de soția actorului, Hilaria Baldwin: „Este o binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”

„Ce o îl facă pe bebelușul nostru o persoană iubitoare și împlinită? Ce contează? Ce o să îi facă să se simtă văzuți, liberi și mândri? Probabil că nimic din ceea ce am putea defini. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria. (..)  Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru noul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care sunt plini de dragoste și de cea mai simplă și bună înțelepciune. A-i auzi împărtășindu-și sfaturile este unul dintre cele mai mari daruri ale vieții mele. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.”,  a spus Hilaria Baldwin.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria Baldwin, motivul pentru care nu a vrut să dezvăluie sexul copilului

La începutul lunii aprilie, instructoarea de yoga a împărtășit pe InstaStory că știa deja sexul celui de-al șaptelea copil pe drum, dar nu plănuia să dezvăluie știrea public din două motive.

Citeste si: Noi detalii în cazul Alec Baldwin. Poliția a publicat primele filmări realizate la puţin timp după tragedia de pe platourile de filmare

„1. Am pierdut un bebeluș la 4 luni în 2019 (poate că unii dintre voi își amintesc). Mă gândesc zilnic la ea și înțeleg că maternitatea are frumusețea și întunericul ei. Dar voi aștepta până când voi trece de punctul în care mi-am pierdut fiica. 

Alec și Hilaria Bladwin au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil pe care îl au împreună
Alec și Hilaria Bladwin [Sursa foto: Instagram]

2. Mulți dintre voi știți cât de conectată sunt cu comunitatea LGBTQIA+ și vorbesc cu câteva persoane apropiate despre cum pot fi atent și incluziv în a ajuta la crearea unei lumi mai incluzive de gen. Sincer sincer, s-ar putea să continui așa cum am făcut-o. Dar având în vedere toate prejudecățile pe care le văd în această țară în acest moment, trebuie să mă opresc și să mă gândesc bine și să primesc niște sfaturi.  Mă doare atât de tare să văd că oamenii sunt defăimați și hărțuiți și nu sunt incluși pentru că sunt pur și simplu cine sunt. Oameni pașnici, iubitori și frumoși”, a spus Hilaria Baldwin.