Stiri mondene

Victor Dorobanțu a fost la un pas să nu facă parte din distribuția serialului Wednesday: ”M-am dus și am plâns la baie”

Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday
Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday [Sursa foto: Captură YouTube]
Victor Dorobanțu a dezvăluit cum a fost la un pas să rateze șansa de a deveni un actor cunoscut. Magicianul a refuzat inițial rolul lui Thing din Wednesday.

Victor Dorobanțu, „Mânuța” din serialul Wednesday, a devenit unul dintre personajele preferate ale fanilor producției de pe Netflix. Pentru magicianul și actorul în vârstă de 25 de ani, experiența unui proiect de o asemenea anvergură a fost un vis devenit realitate. Apare în aproape toate cadrele, iar presa internațională a scris numeroase articole despre el.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Dorobantu (@victor.dorobantu)

Invitat recent în cadrul unui podcast, Victor Dorobanțu a vorbit despre rolul său în serialul lui Tim Burton, dar și cum a fost aproape de a rata șansa să ajungă pe culmile succesului. Magicianul a refuzat inițial castingul, iar acum este recunoscut la nivel internațional! 

„Mi s-a spus că sunt chemat la un casting, dar foarte pe scurt. ‘Haide, mă, lasă-mă în pace!’. Și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia aia. Tim Burton a ținut neapărat un magician să joace Mâna”, și-a amintit Victor Dorobanțu.

Citește și: Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre colaborarea cu Catherine Zeta-Jones: „Este feminitatea întruchipată într-o singură persoană”

Victor Dorobanțu a plâns în prima zi de filmare a serialului ”Wednesday”

Magicianul a povestit că a avut mari emoții în prima zi de filmare, motiv pentru care s-a și retras la un moment dat. A plâns de fericire și nu îi venea să creadă că interpretează un rol atât de important în celebrul serial.

Filmările producției Wednesday
Filmările producției Wednesday[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tim Burton, regizorul serialului ”Wednesday” de pe Netflix, a vorbit despre impresia pe care i-a lăsat-o România: „Un amestec foarte interesant de lucruri și locuri”

„În prima zi de filmare erau seturile deja construite. În mare parte se evita să vezi seturile în timp ce se construiau. Prima dată când am intrat pe setul de filmare, am rămas blocat. Și eu m-am dus și am plâns la baie.  Nu mai puteam, eram fericit. La prima filmare îmi duduia inima și când am filmat prima oară o chestie cu mâna, nici mâna nu mai stătea locului. Am încercat, pe cât posibil, să nu o facem o mână agitată și animată. Tot ce face Thing, fac și eu în realitate”, a declarat Victor Dorobanțu.