Stiri mondene

Veste bună pentru fanii Addei! Artista a primit prima carte tipărită: „Simt o explozie de sentimente”

Veste bună pentru fanii Addei! A apărut prima ediție tipărită a cărții pe care a scris-o artista
A apărut prima ediție tipărită a cărții scrise de Adda [Sursa foto: Instagram]
Adda va lansa vineri cartea scrisă chiar de ea, intitulată „Cele trei Adda”. Vezi ce reacție a avut artista când și-a ținut cartea în mână pentru prima dată!

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând a decis să își surprindă fanii scriind o carte despre viața ei. Ea a luat această decizie după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, dorindu-și să împărtășească povestea ei cu toată lumea. Adda este foarte deschisă cu fanii ei și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, așa că le-a arătat cu mândrie prima carte tipărită. 

Citește și: ”Nu-mi vine să cred, am niște emoții” Adda a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii ei. Ce se va întâmpla peste doar două zile

Veste bună pentru fanii Addei! Artista a primit prima carte tipărită: „Simt o explozie de sentimente”
A apărut prima ediție tipărită a cărții scrise de Adda[Sursa foto: Instagram]

Adda va lansa vineri cartea despre povestea vieții ei, „Cele trei Adda”

Adda a decis să lanseze o carte, intitulată „Cele trei Adda”, în care vorbește despre perioada în care s-a confruntat cu boala Lyme, dar și despre alte amănunte mai puțin cunoscute de cei care o urmăresc. Cartea Addei se va lansa vineri, însă artista le-a arătat deja coperta cărții într-o postare pe Instagram. Deși povestea este una tristă, Adda promite fanilor că vor găsi în cartea ei și fragmente pline de umor, care le vor face plăcere. Ea a fost foarte emoționată în momentul în care și-a ținut cartea în mână pentru prima dată și a decis să-și împărtășească emoțiile cu fanii de pe Instagram. 

Citește și: ”Am trăit cât alții în zece vieți” Adda, mesaj neașteptat pentru Cătălin Rizea. Cum își va sărbători cuplul vedetă iubirea: ”Ne recăsătorim”

Veste bună pentru fanii Addei! Artista a primit prima carte tipărită: „Simt o explozie de sentimente”
A apărut prima ediție tipărită a cărții scrise de Adda

„Simt o explozie de sentimente… scriu textul asta si tremur. Ieri am primit prima carte tiparita. CARTEA MEAAA! Am pus-o langa perna si am dormit cu mana pe ea. Sunt un copil entuziasmat si emotionat! Sunt Ada mica. Am reusit, mama, tata! Sper ca sunteti mandri! Peste doua zile se lanseaza oficial, povestea mea… abia acum ma veti cunoaste cu adevarat. Nu mai am cuvinte acum… sunt doar recunoscatoare…pot sa tin in mana efectiv inima mea. Pentru ca am pus-o pe toata in fiecare cuvant scris!”, a fost mesajul transmis de Adda fanilor de pe Instagram. 

Adda oferă detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze

Adda a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu boala Lyme, iar de atunci a trecut plin clipe foarte dificile, mai ales din cauza tratamentului dur pe care trebuie să îl administreze. În toată această perioadă tensionată, artista și-a găsit alinarea în scris și a decis să împartă povestea vieții sale cu fanii ei. 

Citește și: ”Nu te mai recunosc” Adda și-a lăsat soțul fără cuvinte. Cătălin Rizea, reacție neașteptată în online

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

„Este o carte motivațională, e foarte sinceră, unde îmi spun povestea și spun foarte multe chestii personale, pe care nu le-am mai spus niciodată, chiar și părinții mei o să afle lucruri noi. În titlu este vorba despre cele trei personalități ale mele: Adda mică, copilul interior, Alexandra, care este Războinica Luminii și Adda Balada, care este artistul. Practic, este un conflict între minte, trup și suflet. Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare”, a mai spus Adda despre cartea ei.