Stiri

Un purtător de cuvânt de la Graceland face primele dezvăluiri despre intențiile Lisei Marie Presley în legătură cu averea ei

lisa marie presley
Ce se întâmplă cu moștenirea Lisei Marie Presley  [Sursa foto: Instagram ]
S-au aflat primele dezvăluiri despre intențiile Lisei Marie Presley în legătură cu averea ei.

Singurul copil al Priscillei și al lui Elvis Presley, a murit pe 13 ianuarie, după ce a fost internată în spital în urma unui aparent stop cardiac. Ea avea 54 de ani, iar pe data de 1 februarie 2023 ar fi împlinit 55 de ani.

După moartea subită a artistei, apar tot mai multe discuții între membrii familiei, din cauza neînțelegerilor cu privire la avere. Mama Lisei Marie Presley, Priscilla Presley, contestă numirea lui Riley Keough, nepoata ei, ca administrator al moștenirii.

Citește și: Motivul straniu al divorțului dintre Lisa Marie Presley și Michael Lokwood, chitaristul cu care a avut cele două gemene

Joel Weinshanker, un purtător de cuvânt al Elvis Presley Enterprises, a vorbit despre dorințele regretatei cântărețe în timpul unei apariții la Elvis Radio de la SiriusXM, prin Entertainment Tonight. El a mărturisit că Elvis a lăsat totul în seama fiicei lui, Lisa Marie Presley, potrivit The News. 

„Toată lumea știa că, atunci când Elvis a murit, a lăsat totul în seama fetiței sale. A făcut asta știind că ea va fi cea care va menține moștenirea lui”, a spus Weinshanker.

lisa marie presley
Lisa Marie Presley [Sursa foto: Captura Video]

El a adăugat, de asemenea, că Lisa a fost „întotdeauna cea care a menținut moștenirea” și se uita mereu la „ce era mai bine pentru” răposatul ei tată.

„Ne-am înțeles atât de bine pentru că amândoi încercam să facem ceea ce era mai bine pentru Elvis, indiferent de ceea ce încerca altcineva să facă, indiferent de ceea ce ar face un membru al familiei.

Lisa nu a putut fi cumpărată; ea nu putea fi împinsă. Dacă simțea că ceva nu era în interesul lui Elvis, nu era niciodată vorba despre bani. Și ea este într-adevăr singura Presley despre care ai putea spune asta”, a mai explicat el.

Citește și: Prima declarație oficială a Priscillei Presley după ce a contestat testamentul fiicei sale în instanță

lisa marie presley
Priscilla Presley contestă amendamentul din 2016, din testamentul Lisei Marie[Sursa foto: Captura Video]

Mama Lisei, Priscilla Presley, contestă actul moștenirii

Ulterior a ieșit la iveală că Riley și răposatul ei frate, Benjamin, au fost numiți co-administratori ai moștenirii Lisei Marie în 2016. Cu toate acestea, mama Lisei, Priscilla Presley, contestă „autenticitatea și validitatea” numirii lui Riley, susținând că „există sunt multe probleme care îl înconjoară”.

Cu privire la această chestiune, Weinshanker a spus că Lisa Marie era „foarte, foarte sigură” și „destul de directă” despre cui dorea să îi lase moștenirea.

„Am discutat despre asta de multe ori, înainte ca ea să moară, iar aceștia au fost întotdeauna Riley și Ben”, a spus purtătorul de cuvânt despre copiii ai artistei, Riley Keough și Benjamin Keough.

El a mai insistat că, deși Riley are o carieră în actorie și regie, ea „a avut întotdeauna un interes” și „știa că într-o zi va fi la conducere”.

Priscilla Presley contestă amendamentul din 2016, din testamentul Lisei Marie, care o înlătură pe aceasta din funcția de administrator al succesiunii. În testament ar fi scris greșit numele Priscillei Presley, iar avocații susțin că documentul mai conține o semnătură neobișnuită, care pare că nu îi aparține Lisei.