Stiri

Un mire și-a părăsit mireasa la altar! Mama lui a hotărât că nora e prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei „Sunt șocată și nu merit”

Un mire și-a părăsit mireasa la altar
Un mire și-a părăsit mireasa la altar [Sursa foto: Facebook]
Un mire și-a părăsit mireasa chiar în ziua nunții, după ce mama lui s-a răzgândit în privința ei. Femeia a ajuns la concluzia că nora era prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei.

Lamia Al-Labawi este numele tinerei mirese care urma să se căsătorească cu cel care avea să îi fie soț pentru totdeauna. Familiile s-au bucurat nespus în momentul în care au auzit că tinerii sunt pregătiți pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu, însă soacra mare a avut alte planuri în momentul în care și-a văzut viitoarea noră pentru prima dată. Incidentul a avut loc în Tunisia, într-o zi care ar fi trebuit să fie plină de momente frumoase și bucurie, dar care s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Soacra cea mare nu s-a putut abține și s-a implicat în relația pe care fiul ei o avea cu o tânără pe care o cunoscuse recent. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.Bărbatul a decis să nu se mai căsătorească cu aleasa inimii sale, în momentul în care mama i-a cerut asta. Potrivit presei locale, femeia și-a văzut cunoscut pentru prima dată, în persoană, chiar în ziua nunții. Până la acel moment, o văzuse doar în fotografii. Așa se face că, în realitate, nora i s-a părut prea „scundă” și prea „urâtă”.

Un mire și-a părăsit mireasa la altar
Un mire și-a părăsit mireasa la altar[Sursa foto: Facebook]

Mireasă părăsită de mire în fața altarului, 

O imagine făcută chiar la începutul ceremoniei o arată pe Lamia Al-Labawi zâmbind, îmbrăcată în rochia de mireasă, în timp ce logodnicul ei își șterge fața cu o batistă. Părăsită de cel cu care ar fi trebui să se căsătorească, femeia a anunțat pe Facebook cât de șocată a fost după ce a fost respinsă, cât de rușine îi e acum să mai iasă în lume și, desigur, cât de multă durere a resimțit. În plus, pregătirile pentru nuntă au fost și foarte costisitoare.

Citeste si: Un tânăr nu și-a invitat părinții la nuntă pentru a nu se face de râs! Gestul mamei şi al tatălui său l-au lăsat fără cuvinte: „M-am enervat cumplit”

„Iertați-mă, nu am putut vorbi. Sunt șocată și nu merit”.

Mireasa părăsită la altar a primit susținerea Internauților. Totodată, cei care i-au citit povestea i-au criticat pe mire și pe mama acestuia. Unii au spus că mirele nu e un „bărbat adevărat”.

Un mire și-a părăsit mireasa la altar
Un mire și-a părăsit mireasa la altar[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: O femeie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă după ce a primit-o cadou! Mireasa susține că a rămas însărcinată: „Este un soț grozav și fidel”

 „Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit”, a scris Hedi Mejri, un cunoscut actor tunisian, a scris pe Facebook, conform Digi24.