Stiri

Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi de bomboane, după ce a găsit un cec de 4,6 milioane de euro: „Mi s-a părut o glumă”

Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane
Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat care a găsit un cec pierdut de 4,6 milioane de euro a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane. Recompensa pe care a primit-o l-a lăsat cu un gust amar.

Bărbatul, identificat drept Anouar G., 38 de ani, din Frankfurt, a văzut cecul pe peronul unui tren, după ce s-a întors dintr-o vizită la mama sa. Anouar G a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro. Când a anunțat compania, a primit recompensă 6 pachete de bomboane gumate, relatează The Independent.

„Era o sumă atât de mare încât nici măcar nu am putut să o citesc cu voce tare”, a spus el.

Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane
Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Dimineața nebună: Angajații ANAF de la ghișeu vor fi pregătiți de psihologi. Funcționarii de la fisc trebuie să fie zâmbitori și amabili- AUDIO

Recompensa primită de un bărbat care a găsit un cec de 4,6 milioane de euro

Cecul fusese emis de către un lanț de supermarketuri către producătorul de dulciuri.

Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deține un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocați a luat legătura cu el. I-a spus să distrugă cecul și să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale. Câteva zile mai târziu, bărbatul a primit o cutie de la Haribo care conținea 6 pungi de dulciuri. Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică.

Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane
Un bărbat a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane[Sursa foto: PixaBay]

„A fost cam ieftin. Mi s-a părut o glumă proastă!”,  a spus Anouar.

Haribo a confirmat că a fost contactat în legătură cu cecul lipsă și, ca răspuns la gestul său, a spus: „Din moment ce era un cec numit, nimeni, în afară de compania noastră, nu l-ar fi putut răscumpăra. A fost pachetul nostru standard pe care îl trimitem drept mulțumire”.

Citește și: Un bărbat din Oradea, tras pe sfoară de o damă de companie! Cum l-a lăsat femeia fără niciun ban

Înființată în 1920 de un german cu doar un sac de zahăr și o mână de echipamente, Haribo a devenit în cele din urmă o companie globală de dulciuri, cu venituri de peste 1,9 miliarde de euro pe an.