Stiri mondene

Ultima persoană care a vorbit cu Alexandru Arșinel, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor: „Speram și ne rugam să se întoarcă”

Ultima persoană care a reușit să poarte o ultimă conversație cu Alexandrul Arșinel, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor
Ultima persoană care a reușit să poarte o ultimă conversație cu Alexandrul Arșinel [Sursa foto: Facebook]
S-a aflat cine este persoana cu care Alexandru Arșinel a vorbit înainte de a fi internat la spital.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi seara, iar vestea a venit ca o adevărată lovitură pentru apropiații lui. Colegii de breaslă deja au venit cu primele reacții, arătându-se îndurerați de această pierdere. Printre aceștia se numără și Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și prieten al actorului. Cunoscutul actor a mărturisit că toți colegii lui se rugau ca Alexandru Arșinel să revină pe scena teatrului, acesta fiind și dorința regretatului actor.

Citeste si: Ultimele fotografii publice cu Alexandru Arșinel în viață! Iată cum arăta regretatul actor

Vasile Muraru, primele declarații despre ultima conversație cu Alexandru Arșinel 

Vasile Muraru a dezvăluit că vorbise cu regretatul actor înainte de a se interna în spital, iar acesta i-ar fi dezvăluit că este slăbit și că de-abia așteaptă să se întâlnească pentru diferite proiecte. 

Ultima persoană care a reușit să poarte o ultimă conversație cu Alexandru Arșinel, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor
Alexandru Arșinel[Sursa foto: Facebook]

"Tot speram și tot ne rugam la Dumnezeu să îl salveze și să se întoarcă printre noi, așa  cum își dorea. Înainte de a se interna (n.r. au vorbit) în spital. Mi-a spus că este slăbit puțin și că o să ne vedem să mai punem planurile la cale. Vorbisem cu băiatul cel mare că atunci când îl va aduce acasă, o să mă duc. Și uite că traseul s-a schimbat... În seara asta m-a sunat Cristi, băiatul lui, și mi-a dat vestea. Dumnezeu să-l ierte!", a declarat Vasile Muraru, pentru  spynews.ro.

Citeste si: Interviu de excepție cu Vasile Muraru, unul dintre cei mai apropiați prieteni și colegi ai lui Alexandru Arșinel! Dezvăluiri emoționante despre toate momentele petrecute împreună| EXCLUSIV

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel la începutul anului 2019. Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

Ultima persoană care a reușit să poarte o ultimă conversație cu Alexandrul Arșinel, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor
Vasile Muraru[Sursa foto: Captură video]

Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel era internat în spital, iar starea de sănătate s-a înrăutățit. Din păcate, medicii care îl monitorizau nu au mai putut face nimic pentru el. Maestrul este plâns de către o țară întreagă, familie și prieteni. Cu tristețe în suflet, Vasile Muraru a dezvăluit că el este cel care se va ocupa de înmormântare, iar pregătirile au început deja.  

Ultima persoană care a vorbit cu Alexandru Arșinel, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor: „Speram și ne rugam să se întoarcă”
 Alexandru Arșinel[Sursa foto: Facebook]

„M-a sunat Cristi, băiatul cel mic al lui Arșinel, acum 40 de minute. Vă dați seama, au început telefoanele, televiziunile, actori, care au spus, 'nu, nu cred ca s-a întâmplat asta…! Ce să vă spun… Am un gol în suflet. A însemnat enorm pentru tagma actoricească. Felul în care se implica în toate… A fost un om foarte responsabil… și ca director de teatru și ca actor, dar și ca om! Eu mă voi ocupa de înmormantare. Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu! Dumnezeu sa-l odihnească!” a declarat Vasile Muraru.