Stiri

Ultima modă pentru nunţi, petreceri şi alte evenimente: cabina foto 360. Cât costă şi ce poţi face cu ea

Ultima modă pentru nunţi, petreceri şi alte evenimente: cabina foto 360. Cât costă şi ce poţi face cu ea
[Sursa foto: Facebook ]
Cabina foto 360 este perfectă pentru nunţi, botezuri, evenimente corporate sau alte petreceri.

Fotografiile şi filmuleţele sunt esenţiale la un eveniment cum ar fi nunta, botez sau majorat, iar o cabină foto 360, care poate capta din orice unghi, va oferi amintiri de neuitat. Dar cât costă şi cum se foloseşte un astfel de device?

Cabina foto 360, ultima modă la nunţi şi alte evenimente

Cabina foto de 360 de grade nu este neapărat o alternativă la fotografi şi cameramani, dar poate aduce un plus major evenimentului pe care îl organizaţi, fie că este vorba despre o nuntă, un majorat, un botez sau un eveniment corporate. Cu o platformă ridicată

și un braț cu mișcare lentă, cabina foto 360 poate capta fotografii și videoclipuri din toate unghiurile, prin simpla conectare la propriul dispozitiv.

Acest dispozitiv a devenit foarte popular în întreaga lume şi a început să prindă foarte bine şi în România. Clienţii sunt foarte mulţumiţi, datorită caracteristicilor sale unice, care permit editarea videoclipului pentru a crea suprapuneri personalizate, slow motion, boomerang sau chiar transformarea videoclipul într-un gif, pentru a-l împărtăși online cu prietenii. 

Spre deosebire de cabinele foto tradiționale, care sunt limitate de dimensiuni, cabina foto 360 poate găzdui grupuri mai mari, fiind în același timp atractivă pentru persoanele de toate vârstele. Aceste cabine sunt uşor de utilizat, iar braţul cabinei este reglabil, astfel încât să puteţi alege unghiul şi viteza ideale. Toate videoclipurile se poate persoaneliza, pentru a include şi sunet.

Ultima modă pentru nunţi, petreceri şi alte evenimente: cabina foto 360. Cât costă şi ce poţi face cu ea

Cât costă o cabină foto 360

Preţurile pentru o astfel de cabină pornesc de la 1500 de euro, dar în funcţie de caracteristicile dorite, un astfel de dispozitiv poate costa şi 10.000 de euro. Dacă nu doriţi însă să faceţi o afacere, ci doar să includeţi în evenimentul dumneavoastră o astfel de activitate, puteţi închiria o cabină foto 360. În funcţie de numărul de invitaţi, de durata evenimentului şi de tipul de dispozitiv folosit, închirierea echipamentului porneşte de la 200 de euro.