Stiri mondene

Trupa 3 Sud Est, detalii neștiute despre banii câștigați la începutul carierei: „Am urcat niște trepte grele, noi nu am devenit faimoși peste noapte”

CÂȚI BANI CÂŞTIGAU BĂIEŢII DE LA 3 SUD EST LA ÎNCEPUTUL CARIEREI
Trupa 3 Sud Est [Sursa foto: Captură YouTube]
Membrii formației 3 Sud Est au făcut dezvăluiri despre începutul carierei lor. Uite câți bani încasau în urmă cu mai mulți ani!

3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești, formată din Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Este o formație de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997, după 11 ani de activitate, trupa s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui noul single – ”Emoții”.

CÂȚI BANI CÂŞTIGAU BĂIEŢII DE LA 3 SUD EST LA ÎNCEPUTUL CARIEREI
Trupa 3 Sud Est[Sursa foto: Instagram]

Invitați recent în cadrul unui podcast, cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est au făcut numeroase dezvăluiri despre începuturile în lumea muzicii. Printre

altele, aceștia au dezvăluit și ce sume de bani încasau cu ani în urmă. Deși acum sunt cunoscuți în toată țara și au avut parte de mii de concerte de-a lungul carierei lor, la început, cei trei artiști au dezvăluit că primeau sume extrem de modeste pentru prestațiile lor de pe scenă. 

Citeste si: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, prima apariție tv după ce s-a vindecat de coronavirus

Noi am urcat niste trepte, niste etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte. Câștigam 200 de lei pe atunci, la concerte, și îi împărțeam la trei”, au spus aceștia.

CÂȚI BANI CÂŞTIGAU BĂIEŢII DE LA 3 SUD EST LA ÎNCEPUTUL CARIEREI
Trupa 3 Sud Est[Sursa foto: Captură YouTube]

3 Sud Est, întâmplare amuzantă la începutul carierei lor

În continuare, Viorel Șipoș a povestit și despre un episod de pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est și s-au dus să discute cu un reprezentant al unei case de discuri. 

CÂȚI BANI CÂŞTIGAU BĂIEŢII DE LA 3 SUD EST LA ÎNCEPUTUL CARIEREI
Trupa 3 Sud Est [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce studii are, de fapt, liderul trupei 3 Sud Est, Laurentiu Duţă

„Ploua și Laur tot zicea: ”Ah, ce rece e”. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece.(..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: ”Pentru noi nu e vorba de bani” și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ. Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne”, a povestit Viorel Șipoș.