Stiri mondene

Toni Iuruc, detalii despre nunta cu Simona Halep! Când și unde ar urma să aibă loc marele eveniment: „Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi”

Toni Iuruc, detalii despre nunta cu Simona Halep
Toni Iuruc, detalii despre nunta cu Simona Halep [Sursa foto: Instagram]
Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, se vor căsători religios în această toamnă. Când va îmbrăca sportiva rochia de mireasă?!

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc pentru cel de-al treilea eveniment important din viața lor. Soțul sportivei a confirmat pentru publicația fanatik.ro când va avea loc nunta anului. Conform spuselor sale, cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie și va fi urmată de o petrecere selectă, cu aproape 300 de invitați. Petrecerea va fi organizată în Cazinoul Sinaia, un loc de marcă din peisajul cultural românesc. 

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc.

Citeste si: Simona Halep, set de reguli pe care le respectă cu strictețe! Ce superstiții are sportiva, înainte de fiecare meci?: „Așa cred că o să-mi iasă bine jocurile”

Reamintim că Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cununia civilă pe 15 septembrie 2021, la Constanța. La eveniment, sportiva a purtat trei rochii superbe, iar invitații s-au delectat cu un meniu de lux. Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac, Florin Segărceanu, Loredana Groza, Dan Bittman, Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu au fost doar o parte dintre invitați.  

„Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut (n.r. – de soţie) nu sunt schimbări, doar emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ”, declara la acea vreme Simona Halep.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

La ce turnee va juca Simona Halep înainte de nuntă

Nunta de la mijlocul lunii noiembrie va fi programată la finalul sezonului 2022. În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiție a anului, însă locația nu este cunoscută încă. Ediția de anul trecut s-a disputat în Mexic. 

Toni Iuruc, detalii despre nunta cu Simona Halep
Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simona Halep, prima fotografie oficială de la logodna cu Toni Iuruc

De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021. Turneul va avea loc la Cluj-Napoca.