Stiri mondene

Theo Rose vrea să devină mamă! „Mi-ar plăcea să am”. Câți copii își dorește fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Câți copii își dorește Theo Rose?!
Câți copii își dorește Theo Rose?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată recent în cadrul unui podcast, Theo Rose le-a dezvăluit fanilor că se vede mamă . Uite câți copii își dorește artista!

Teodora Maria Diaconu, cunoscută pe numele de scenă de Theo Rose, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală când vine vorba de mediul online, însă de fiecare dată când sunt aduse în discuție subiecte legate de familie și relație, artista nu se sfiește și dă tot din casă.

Citeste si: Theo Rose i-a făcut "portretul" lui Culiță Sterp. Horia Brenciu a vrut să pună mâna pe telefon și să-l sune. Ce a putut să spună despre familia artistului

Theo Rose a vorbit despre dorința de a fi mamă! Câți copii și-ar dori artista?!

De aproximativ cinci ani, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Leonte, celebrul nepot al lui nea Marin. De-a lungul timpului, Alex i-a fost alături și în cele mai grele momente din viața sa și a ajutat-o cu tot ceea ce a putut, demonstrându-i că este partenerul potrivit pentru ea. În cadrul unui podcast, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dat detalii despre nuntă, dar și despre copiii pe care și-i dorește, doar că nu în momentul de față pentru că mai are mult de muncit.

Câți copii își dorește Theo Rose?!
Câți copii își dorește Theo Rose?![Sursa foto: Captură YouTube]

„Să văd după primii doi (n.r. – copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Dar mi-ar plăcea să am trei”, a spus Theo Rose. Întrebată cine ar vrea să-i cânte la nuntă, artista a dezvăluit câteva nume celebre. „ Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a mărturisit Theo Rose.

Câți copii își dorește Theo Rose?!
Câți copii își dorește Theo Rose?![Sursa foto: Instagram]
 

Theo Rose, despre momentele de gelozie

Deși fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nepotul lui Nea Mărin locuiesc împreună, cei doi nu au luat decizia de a merge în fața altarului. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a vorbit deschis despre certurile și momentele lor de gelozie.

Citeste si: Theo Rose, despre primele ei încercări în cinematografie! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, la un pas de a juca în filmul ”Oh, Ramona!”: „M-am dus la casting”

„Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar  a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu. Au existat două situații în care am simțit  gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos.  Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.(..) Da! Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă  conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați”, a povestit Theo Rose.

Citește continuarea aici!